Khloé Kardashian kuvattiin lounastamassa petturi-Tristanin kanssa – antoiko tähti kohun syövereihin joutuneelle miehelleen anteeksi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashian kuvattiin lounastamassa petturi-Tristanin kanssa – antoiko tähti kohun syövereihin joutuneelle miehelleen anteeksi?

Tosi-tv-kaunottaren ja NBA-tähden välit ovat ilmeisesti lämmenneet uudelleen.

9.5.2018 10:27

Khloé Kardashianin ja NBA-tähti Tristan Thompsonin suhdekohussa on useiden ulkomaisten medioiden mukaan tapahtumassa käänne parempaan.

Muun muassa Daily Mail kertoo, että kaksikko kuvattiin lounastamassa yhdessä perjantaina perjantaina. Mukana oli myös heidän ystäviään. Parin huhutaankin palanneen takaisin yhteen.

US Weeklyn lähteen mukaan Khloé on todella rakastunut Tristaniin edelleen ja hänen mielestään koko muu maailma on miestä vastaan. Lähteiden mukaan Kardashianin tosi-tv-klaaniin kuuluva Khloé on antanut parin suhteelle toisen mahdollisuuden ja päästänyt miehen muuttamaan takaisin heidän yhteiseen kotiinsa Clevelandissa.

– Khloé keskittyy pitämään perheensä yhdessä, People-lehden lähde kertoo.

– Hän vaikuttaa olevan ok Tristanin kanssa – eikä erosta ole ollut puhetta, lähde jatkaa.

Khloé ja Tristan joutuivat kohun keskelle, kun koripalloilijan kerrottiin pettäneen puolisoaan. Tämä tuli ilmi huhtikuun alussa, kun Khloé oli viimeisillään raskaana. Miehen kerrottiin olleen läheisissä kanssakäymisissä nuoren tummatukkaisen naisen kanssa ja he siirtyivät yhdessä useiksi tunneiksi hotelliin ja sen jälkeen yksityisklubille.

Kohu oli kova kolaus Khloélle ja shokki sai ilmeisesti naisen synnytyksen käynnistymään etuajassa. Hän kuitenkin synnytti terveen tytön, Truen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?