Kuin Kleopatra: Kim Kardashian hätkähdytti povekkaalla puvullaan Met-gaalassa – kohun syövereihin joutunut aviomies loisti poissaolollaan

Kim Kardashian saapui yksin vuoden odotetuimpaan muotitapahtumaan. Hän edusti upeassa Versacen kultamekossa.

| Päivitetty

Kim Kardashian saapui Met-gaalaan maanantai-iltana häikäisevään Versacen panssarimaiseen iltapukuun pukeutuneena. Piukka gaalalook korosti upeasti 37-vuotiaan megajulkkiksen kuuluisia kurveja.

People-lehti vertasi Kimiä tämän punaisen maton poseerauksen jälkeen Kleopatraan, ja siltä hän näyttikin kultaisessa luomuksessaan.

37-vuotias tosi-tv-tähti oli kuin Kleopatra upeassa Versacen luomuksessaan.

Kim poseerasi kuvaajille varman ammattitaitoisesti.

Met-gaala on Metropolitan Museum of Artsin vuosittain järjestämä muotialan jättitapahtuma. Sitä pidetään Yhdysvaltojen muotialan vuoden suurimpana iltatapahtumana. Gaalassa on joka vuosi jokin erityinen pukeutumisteema. Tänä vuonna teemana oli Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Kanye West jätti tulematta Met-gaalaan. Syyksi arvuutellaan viime viikkojen kohuja.

Maailmankuulu kaunotar edusti punaisella matolla kylmänviileästi yksin, kun hänen räppäripuolisonsa Kanye West loisti poissaolollaan gaalasta. West on rypenyt viime viikot kohujen keskiössä, kun hän kertoi yhtäkkiä julkisuudessa katkaisseensa välinsä useisiin lähipiirinsä jäseniin. Hän muun muassa erotti managerinsa.

Toukokuun alussa mies paljasti haastattelussa jääneensä koukkuun lääkkeisiin sen jälkeen, kun hän kävi rasvaimuoperaatiossa lihomisen takia. Kanye sai hermoromahduksen vuonna 2016, jolloin hänen kerrottiin kärsivän vakavasta vainoharhaisuudesta ja masennuksesta. Rasvaimu toteutettiin myös vuonna 2016.

Kanye West ei osallistunut Met-gaalaan myöskään viime vuonna puolisonsa kanssa. Silloin syyksi kerrottiin, että hän ei ollut vielä valmis astumaan salamavalojen eteen hermoromahduksensa jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?