Amerikkalainen tähtijuontaja haastettiin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä – ehdotti seksisuhdetta, kutsui idiootiksi… - Viihde - Ilta-Sanomat

Amerikkalainen tähtijuontaja haastettiin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä – ehdotti seksisuhdetta, kutsui idiootiksi…

Charlie Rose joutuu oikeuteen.

7.5.2018 22:58

Omaa puheohjelmaansa vetänyt Charlie Rose haastettiin oikeuteen viime perjantaina. Asialla on kolme entistä CBS-kanavan työntekijää, jotka syyttävät Rosea seksuaalisesta häirinnästä työpaikalla, Variety kertoo.

Miehen ohjelma hyllytettiin viime marraskuussa kun The Washington Post -lehti kertoi kahdeksan naisen syyttävän Rosea seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt vireillä olevassa oikeusjutussa kolme kantajaa väittää Rosen tehneen seksuaalissävytteisiä ehdotuksia ja hakeutuneen sopimattomiin kontakteihin.

Syytteen nostivat Katherine Brooks Harris, Sydney McNeal ja Yuqing Wei. Jokainen kertoo Rosen ahdistelleen heitä vuonna 2017.

Rosen kerrotaan kutsuneen naisia illalliselle ja sen jälkeen ryhtyneen koskettelemaan heitä. Rose myös kyseli naisilta heidän seksielämästään ja ehdotti näille seksisuhdetta.

Syytteen mukana Rose myös kutsui naisia idiooteiksi ja kyseenalaisti heidän ammattitaitonsa.

Ohjelmaansa PBS- ja Bloomberg -kanavilla juontanut ja CBS-kanavan aamuohjelman vetäjiin kuulunut Rose kuuluu nimekkäimpiin toimittajiin Yhdysvalloissa. Kaikki kolme kanavaa ovat siirtäneet Rosen syrjään syytösten vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?