Hjallis Harkimon ohjelmalla jättisuosio – Diilin haku piti laittaa poikki hakijatulvan vuoksi: ”Heti tuli 200 hakemusta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hjallis Harkimon ohjelmalla jättisuosio – Diilin haku piti laittaa poikki hakijatulvan vuoksi: ”Heti tuli 200 hakemusta”

– Nyt pitää orientoitua eri lailla, kun on antanut itselleen potkut, pitää nyt antaa muille, Hjallis Harkimo miettii muutama viikko ennen uuden Diilin tuotantokauden kuvauksia.

–Ei niistä tässä vaiheessa tiedä mitä ne on, mutta on siellä sellaisia aika itsevarmoja tyyppejä, jotka kuvittelevat olevansa vähän enemmän kuin ne on, Hjallis Harkimo kertoi Diilin uusista kilpailijoista maanantaina.­

7.5.2018 18:15

Liikemies, kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo nähdään syyskuussa jälleen MTV3:lla Diili-ohjelman luotsina.

Neuvonantajina toimivat Joel Harkimo ja Riia Martinoja.

– Nyt pitää orientoitua eri lailla, kun on antanut itselleen potkut, pitää nyt antaa muille, Hjallis Harkimo kertoi MTV3:n ja Cmoren syksyn 2018 kausilanseerauksessa maanantaina.

Syksyllä nähtävässä Diilissä Hjallis Harkimon neuvonantajina ovat Riia Martinoja ja Joel Harkimo.­

Tällä kertaa Harkimo hakee markkinointijohtajaa kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään yritykseensä.

Esports on maailman nopeimmin kasvava urheilubisneksen ala. Ohjelmaan haetaan Harkimon mukaan hyviä tyyppejä. Täytyy olla monipuolinen ja tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen.

– Sekin rajaa, että monet suomalaiset eivät tiedä, mikä on esport, Hjallis Harkimo kertoi.

Ohjelman kuvaukset alkavat kesäkuun alussa ja ensimmäinen jakso nähdään syyskuussa.

– Olen ihan innoissani. Nyt oli hyviä hakijoita. Piti laittaa poikki se haku, kun tuli heti 200 hakemusta. Sitä mainosta ei kauheasti edes pyöritetty, Hjallis Harkimo sanoi.

– Kiinnitin huomiota, että joukossa on joitakin sellaisia, jotka sopivat hyvin telkkariin ja sellaisia, jotka sopivat hyvin siihen työhön, mutta kyllä ne on kaikki hyviä hakijoita.

Jethro Rostedt osallistui Diili-ohjelmaan 2009.­

Turkulainen kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt ponnahti valtakunnan julkkikseksi Harkimon Diili-ohjelmaan osallistumisen jälkeen. Entä tällä kaudella, onko kenties uusia Jethroja luvassa?

– Ei niistä tässä vaiheessa tiedä, mitä ne on, mutta on siellä sellaisia aika itsevarmoja tyyppejä, jotka kuvittelevat olevansa vähän enemmän kuin ne on.

Hjallis Harkimo tunnetaan suorasanaisena palautteen antajana. Hän kertoo, että sama linja jatkuu.

– Pitää miettiä vain, että voiko enää sanoa mitään, kun on kaikenmaailman kampanjat. Voiko naisille sanoa mitään, voiko miehille sanoa mitään, ettei heti tule kauhea meteli. Mutta kyllä mä meinaan olla ihan samanlainen. Katsotaan sitten mitä tapahtuu, Hjallis Harkimo kertoi.

2013 Diilin finaalissa Hjallis Harkimo ja silloiset Diilin neuvonantajat Joel Harkimo ja Marianne Heikkilä.­

Hjallis Harkimo on ollut viime aikoina otsikoissa erottuaan kokoomuksesta. Hänen perustamansa Liike Nyt on suomalainen sitoutumaton poliittinen kansanliike.

Aikooko hän ohjelman teon lomassa myös katsoa kenestä voisi olla jäseneksi Liike Nyt -kansanliikkeeseen?

– Totta kai voin tietysti sitäkin katsoa, jos joku sopisi siihen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?