Vesa Keskisen Jane-vaimolta suorat sanat perheenlisäyksestä tv:ssä – lapset Toivo, 2, ja Maria, 4, aiheuttavat hässäkän: ”Heti kun silmä välttää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vesa Keskisen Jane-vaimolta suorat sanat perheenlisäyksestä tv:ssä – lapset Toivo, 2, ja Maria, 4, aiheuttavat hässäkän: ”Heti kun silmä välttää”

Julkaistu: 7.5.2018 10:42

Vesa Keskisen perheen arkea seurataan tänään maanantaina alkavassa Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjassa.

Vesa Keskisen ja Tuurin kyläkaupan arkea päästään jälleen seuraamaan, kun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarja alkaa maanantaina TV5-kanavalla.

Sarjassa seikkailevat Keskisen lisäksi tämän Jane-vaimo sekä perheen leikki-ikäiset lapset, 4-vuotias Maria ja 2-vuotias Toivo. Kyläkaupalla kesäapulaisina häärivät puolestaan Maisa Torppa, Teuvo Loman ja Riitta Väisänen.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa nähdään, millaista Keskisen perheen arki on pienten lasten kanssa. Perhearjen lisäksi Keskinen pyörittää Tuurin kyläkauppaa. Tällöin lapset jäävät Janen vastuulle.

– Kyllä tämä hallinnassa pysyy viikonpäivät. Lapset on yhdeksästä neljään suurin piirtein päiväkodissa ja Janella on apuna kaveri Brasiliasta. Kun kaveri lähtee kotiin, niin Janen äiti tulee auttamaan, Keskinen kertoo sarjassa.

  • Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä Jane on perheenlisäyksestä!

Vesa ja Jane Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Jane puolestaan myöntää, että yöunet jäävät usein vähiin lasten takia. Nainen toteaa topakasti, ettei perheenlisäystä ole tulossa, vaikka Vesa niin toivoisi.

– Ei. Ei nyt. Hän haluaisi, minä en halua nyt, Jane toteaa englanniksi.

Syy paljastuu pian, kun vilkkaat Toivo ja Maria pääsevät vauhtiin.

– Heti kun silmä välttää, ei kulu montaakaan sekuntia, kun ei ole kumpaakaan missään, Vesa sanoo.

Eloisat lapset kiipeilevät ketterästi kaiteen yli parvekkeella ja kun Jane yrittää estellä Toivoa, saa tämä kipakan kiukkukohtauksen.

Vesa kertoi IS:lle vajaat pari viikkoa sitten, että hän puhuu lastensa kanssa suomea ja Brasiliasta kotoisin oleva Jane portugalia. Keskenään pari kommunikoi englanniksi. Jane opiskelee tällä hetkellä suomea Seinäjoella, mutta kielen oppiminen on vaikeaa sen monimutkaisuuden vuoksi.

– Pyrin siihen, että puhuisimme Janen kanssa kotona aina aika hiljaa toisillemme, ettei englanti sekoita lasten kielten oppimista. Lapset kyllä itse ovat innostuneita englannista, Keskinen kertoi IS:lle.

Janen apuna Suomessa ovat tämän brasilialainen ystävä ja äiti.

Keskisen perhe asuu tällä hetkellä vuokrakodissa, sillä kyläkauppiaan hulppea, 700-neliöinen kartano tuntui Brasiliassa kasvaneesta Janesta liian suurelta ja ylelliseltä. Parin mukaan pienempi, 150-neliöinen koti on myös huomattavasti turvallisempi lapsille.

– Pienempi talo on kyllä paljon turvallisempi. Kartanossa on kuitenkin portaat yläkertaan ja siitä vielä ullakolle, niin pelkäsin lasten puolesta ja halusin lähteä sen vuoksi pois, Keskinen kertoi.

– Tällä hetkellä kartano on vapaa-ajan asuntoni.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:llä maanantaisin klo 21.