Tässä ovat upeat Fitnessmalli 2018 -finalistit – kilpailijoilla jopa 15 vuoden ikähaitari! Kuka kaunottarista on suosikkisi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat upeat Fitnessmalli 2018 -finalistit – kilpailijoilla jopa 15 vuoden ikähaitari! Kuka kaunottarista on suosikkisi?

Fitnessmalli-kilpailun finalistit on valittu.

6.5.2018 18:11

Kymmenen Fitnessmalli 2018 -kilpailun finalistia on julkistettu. Finalistit valikoituivat 4.5 pidetyssä casting-päivässä, johon osallistui 40 satojen hakijoiden joukosta valittua naista.

Viime vuodesta poiketen tänä vuonna kilpailussa painotetaan aiempia vuosia enemmän kuvauksellisuutta ja finalistit osallistuvat finaalin aikana moniin urheilumalleille tyypillisiin kuvauksiin. Jokaisella finalistilla on kilpailun jälkeen valmis malliportfolio ja mahdollisuus työllistää itsensä urheilumallina.

 

Kilpailun järjestäjä Emmi Lehtomaa kertoo, että fitnessmallilta odotetaan paljon muutakin kuin kauneutta.

– Nykyään Fitnessmalli-kilpailussa ei siis riitä pelkät kauniit kasvot ja sporttinen vartalo, vaan hakijoilta vaaditaan hyvin monipuolista osaamista ja persoonaa. Kilpailun kautta kaikilla finalisteilla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja lyödä läpi hyvinvointialalla, Lehtomaa selvittää.

– Tänä vuonna erityisen hienoa on nähdä, kuinka eri tyyppisiä finalisteja meillä on mukana. Jokaisella on selkeästi tiedossa jo oma haave, jota kohti kilpailun kautta haluaa alalla tähdätä.

Finalistit valittiin sankasta joukosta.­

Semifinaalissa tuomaristo testasi hakijoiden valmiuksia toimia median kanssa, esiintymistaitoa, sekä sosiaalisen median sisällöntuotannon kykyjä. Semifinaalituomaristoon kuuluivat muun muassa hyvinvointialan ammattilainen Nanna Karalahti, hallitseva Fitnessmalli 2016 Meri Turunen ja tanssija Kia Lehmuskoski. Finalistien valmennuksesta vastaa personal trainer ja fitnesstähti Linda Manuella.

Kuka kaunottarista on suosikkisi? Jutun lopusta löytyy äänestys, jossa voit äänestää!

1. Adama Jallow, 25, Tallinna @adamasofia

Emmi Lehtomaa luotsaa Fitnessmalli-kilpailua.­

2. Kira Tiivola, 34, Helsinki @coachingkira_wellness

3. Laura Kiuru, 23, Helsinki @laurakiuru

4. Satu- Lotta Kainulainen, 24, Jyväskylä @satulotta

5. Maija Haapanen, 27, Turku @maijahenriikka

6. Maiju Riskala, 19, Espoo @maijuriskala

7. Rosa Helenius, 23, Pori @ro5ahh

8. Sade Rajakallio, 19, Vantaa @sadeleonoora

9. Sanna -Maija Aalto, 22, Lahti @s4nnis

10.Sanni Saarinen, 24, Helsinki @sannisade

Kuvaaja: Jonathan Paul

Vaatteet: Yvette

Meikki: Flormar / Pretty by Flormar Heidi Kämppi & Milla Salo

Rusketus: Vita Liberata

Paikka: Crossfit Basement

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?