Jari Sillanpään some täyttyi vihapostista: vastaa nyt henkilökohtaisesti uskomattoman karkeisiin kommentteihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpään some täyttyi vihapostista: vastaa nyt henkilökohtaisesti uskomattoman karkeisiin kommentteihin

Jari Sillanpää on vastaillut useisiin vihaposteihinsa Instagramissa.

6.5.2018 16:37

Laulaja Jari Sillanpää on ottanut jykevät aseet käyttöön vihapostiaan vastaan.

Lauantaina Sillanpää julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi osallistuneensa Extreme run -tapahtumaan.

Kuvaan alkoi kerääntyä nopeasti sekä positiivisia että negatiivisia kommentteja ja myöhemmin Sillanpää alkoi vastailla saamaansa vihapostiin.

Sunnuntai-iltapäivään mennessä Sillanpää on julkaissut Instagram-tilillään jo seitsemän kuvakaappausta kommenteista, joissa kritisoidaan karkein sanakääntein muun muassa hänen viimeaikaisia kohujaan, seksuaalisuuttaan sekä hänen fanejaan.

Mies on vastannut useisiin kommentteihin ja osaa hän on kiittänyt palautteesta.

– Hanki apuu piripää, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Vetäny pään täytee ja helppi hymyillä, toinen kommentoi.

Molemmille heille Sillanpää on vastannut useilla kysymysmerkeillä. Eräs kommentoija puolestaan kysyi, että oliko Sillanpää käyttänyt juoksussa dopingia ja mies vastasi, että pärjäsi hyvin ilmankin.

Yksi karkeimmista vihaposteista kuuluu seuraavasti:

– Jari ja kaikki sen fanit pitäis v***u hirttää koko maailman edessä!!

Tähän Sillanpää on vastannut näin:

– Silloin maailmaa menettäisi monta hienoa ja hyvää ihmistä. Kaikkea hyvää Sinulle!

Sillanpään Instagram-sivulla käydään kiivasta keskustelua.­

Keskustelu Sillanpään Instagram-tilillä on ollut todella kiivasta ja monia on puhuttanut se, että suurin osa kommentoijista on todella nuoria. Keskustelua ovat aiheuttaneet myös se, että toimiiko Sillanpää oikein julkaistessaan kuvia kommenteista, miksi ihmiset ylipäänsä kirjoittavat tällaisia kommentteja ja se, että onko Sillanpään kommentteihin vastaaminen asiallista. Kaikkiin aiheisiin löytyy kommentoijia puolesta ja vastaan.

– Voi ihmiset, mitä kommentteja. Jokainen menee tyylillään eikä sitä tarvitse julkisesti huudella. Tsemppiä Jarille, yksi kommentoija puolustaa Sillanpäätä.

– Mc keybordit osottaa mielt netis! Ei tarvi Jartsa ees antaa ajatusta niille! Ku tulee naamatusten ni halaa ja anna suukko! toinen ohjeistaa.

– Minusta on ihan hyvä, etteivät nuoret sinua Jari ihannoi! Et ole antanut hyvää esimerkkiä. Tietysti kiusaaminen on asia, jota ei pidä hyväksyä, mutta julkinen esiteinin(lapsen) nöyryyttäminen kertoo ihmisestä. Aikuisena ihmisenä olisit voinut hoitaa asian myös eri tavalla, muuan kommentoija kirjoittaa.

– Kyseessä on lapsi! Aikuiset ihmiset voisi miettiä myös, mitä kirjoittavat. Luulisi ymmärtävän paremmin kuin lapsen, toinen kommentoi.

Sillanpää keikalla Kajaanissa huhtikuussa 2018.­

Jari Sillanpäätä epäillään parhaillaan huumausainerikoksesta. Maaliskuun alussa laulaja otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kun hän oli palaamassa lomamatkaltaan Thaimaasta.

Sillanpään asianajaja Juha Räihän mukaan tulli löysi Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän eli alle yhden gramman suuruisen erän metamfetamiinia. Räihän mukaan poliisi epäilee Sillanpäätä huumausainerikoksesta, joka muodostuu huumausaineiden hankkimisesta omaa käyttöä varten.

Kiirastorstaisessa haastattelussaan Sillanpää myönsi Tuomas Enbusken haastattelussa suorassa tv-lähetyksessä MTV3-kanavalla olevansa narkomaani.

– Olenhan minä narkomaani. Olenhan minä alkoholistikin, Sillanpää sanoi tv-ruudussa.

Samassa haastattelussa iskelmätähti puhui keikoistaan tunnekuohun vallassa. Sillanpää on keikkaillut 25 vuotta ja ansainnut omaisuutensa yhtenä Suomen menestyneimpänä artistina.

– Koen, etten ole tehnyt kenellekään mitään pahaa. Otan itse vastuun omasta elämästäni. Puhkun intoa päästä keikoille. On ikävää, että ihmiset voivat etukäteen tehdä sellaisen päätelmän, että Sillanpää ei ole kykenevä juhannuskeikoille, hän sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?