Seiska: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä epäillään pahoinpitelystä – joutuu nyt syyttäjän arvioitavaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Seiska: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä epäillään pahoinpitelystä – joutuu nyt syyttäjän arvioitavaksi

Televisiosta tuttua huutokauppakeisaria Aki Palsanmäkeä epäillään pahoinpitelystä, joka tapahtui Espanjan Fuengirolassa viime vuoden keväällä. Nyt Palsanmäki joutuu syyttäjän arvioitavaksi.

4.5.2018 10:31

Suomen Huutokauppakeisari -ohjelman päähahmona tunnettu Aki Palsanmäki ajautui baaritappeluun Espanjan Fuengirolassa viime vuoden maalis-huhtikuun vaihteessa. IS kertoi tapahtumista tuolloin tuoreeltaan.

Palsanmäki kertoi IS:lle, että suomalaismies haastoi riitaa hänen seurueensa kanssa, jolloin Palsanmäki seurueineen ajautui kahteen nujakkaan.

– En kerinnyt sisälle menemään ravintolaan, kun humalainen suomalaismies tuli aukomaan minulle päin naamaa, että olen pilannut hänen saunailtansa, Palsanmäki kertasi illan tapahtumia.

– Yritin ystävällisesti kysyä, että miksi hän on minulle suuttunut? En oikein päässyt asiasta selvyyteen, Palsanmäki sanoi.

Palsanmäen mukaan humalainen mies veti hänen kaveriaan sormilla suoraan silmiin, minkä jälkeen Palsanmäen kaveri veti jalat miehen alta. Tämä tapahtui baarin ulkopuolella. Meno yltyi hetkeä myöhemmin baarin sisällä.

– No, tämä ukko istuikin siellä sisällä ja kaverini tuli myöskin sisälle, milloin nujakka taas jatkui, kun he näkivät toisensa.

Palsanmäki sanoi kaverinsa ja suomalaismiehen tarttuneen toisiaan rytäkässä rinnuksista kiinni. Palsanmäen mukaan paikalla olleet ihmiset menivät tilanteeseen väliin, ja niin teki myös Palsanmäki itse.

– Otin miestä päästä kiinni, puristin ja työnsin hänet pois tilanteesta. Sanoin, että nyt loppui tämä riitely ja tappelu, että nyt menette molemmat omiin suuntiin siitä. Paikan omistaja puuttui tilanteeseen ja heitti rähinäukon pihalle, Palsanmäki sanoi.

Palsanmäki joutui tapauksesta rikostutkinnan kohteeksi, ja esitutkinta valmistui viime kuussa. Palsanmäkeä ja kahta muuta miestä epäillään pahoinpitelystä. Asia siirtyi syyttäjälle syyteharkintaan 24. huhtikuuta. Asiasta uutisoi ensin Seiska.

Syyttäjä tehnee asiassa syyteharkinnan ennen kesälomakauden alkua. Palsanmäki oli haluton kommentoimaan asiaa uudelleen tänään perjantaina.

– En kommentoi tällä hetkellä ollenkaan, sillä asian käsittely on kesken, Palsanmäki sanoi IS:lle perjantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?