Laura Voutilainen nähdään Mamma mia -musikaalin räväkkänä Donnana: ”Sähköä ja säpinää on varmasti ilmassa”

rac

Julkaistu:

Mamma mia -musikaali saa Suomessa ensi-iltansa loppuviikolla.
Ei ole epäilystäkään, etteikö Mamma Mia -musikaalissa pääroolin tekevä Laura Voutilainen tulkitsisi ruotsalaisyhtyeen hittejä ja rooliaan Donnana intohimoisesti ja täysillä eläytyen. Sitä tunteikas tarina Kreikassa hotellia pyörittävästä vaaleasta naisesta ja hänen vauhdikkaista mieskuvioistaan vaatiikin.

– Sähköä ja säpinää on varmasti ilmassa. Tämä on sellainen voimapläjäys ja tulvahdus iloa. Kyyneliäkin saattaa joutua tirauttamaan, Laura Voutilainen paljasti musikaalin lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

Voutilaisen rinnalla nähdään Donnan parhaita ystäviä Roosaa ja Tanjaa esittävät Nina Tapio ja Johanna Kokko.

– On ihan harvinaisen hyvin mennyt siihen nähden, ettemme tunne toisiamme entuudestaan, Kokko hämmästelee.

Yhteiset sävelet ja toimiva kemia on tärkeää, sillä päivät venyvät helposti kellon ympäri.

– Tämä on todella kovalla tahdilla puristettu kasaan, ollaan tehty tosi paljon töitä, Voutilainen myöntää.

– Täytyy yrittää nukkua ja syödä järkevästi, jotta jaksaa. Perhehän siinä jää hieman vähälle huomiolle, mutta yritän rutistella kuusivuotiasta lastani aina, kun olen kotona, Tapio hymyilee.

Donnan tyttären roolissa Sofiana nähdään nuori lupaus, 21-vuotias Petra Pääkkönen. Ruotsissa musikaaliartistiksi opiskeleva Pääkkönen myöntää, että häntä hieman jännittää olla mukana näin isossa projektissa. Nuoren lahjakkuuden innostus näkyy silti selvästi takariviin asti.

– Minä jaksan sellaisella adrenaliinilla ja iloisella energialla, koska tämä on parasta, mitä tiedän, Pääkkönen hihkaisee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt