Maisa Torppa odottaa avioliittoa Jari-Matin kanssa – ”Tiedän, etten ole paras esimerkki, kun olen jo kerran ollut naimisissa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa odottaa avioliittoa Jari-Matin kanssa – ”Tiedän, etten ole paras esimerkki, kun olen jo kerran ollut naimisissa”

Jari-Matti ja Maisa kuvattuna kotonaan Vantaalla.

Julkaistu: 3.5.2018 8:27

Maisa Torppa toteaa hänen ja rallikuski Jari-Matti Latvalan olevan edelleen ällörakastuneita. Vastoinkäymiset ovat vain vahvistaneet parisuhdetta.

Kun Maisa Torppa puhuu kihlatustaan rallikuski Jari-Matti Latvalasta, hänen sinisiin silmiinsä syttyy tuike. Maisan äänestä kuulee, kuinka rakas rallikuski on hänelle. Kesken IS:n kuvausten Maisa nappaa peilin kautta itsestään irvistävän selfien ja lähettää sen Jari-Matille.

– Viestittelemme monta kertaa päivässä, siksi minusta ei tunnu, että eläisimme kaukosuhteessa, vaikka Jari-Matti matkustaa 250 päivää vuodessa, Maisa sanoo.

Maisa kertoo, ettei Jari-Matti vaikuttanut hänen ilmoitukseensa julkisen uran lopettamisesta viime syksynä.

– Jari-Matti on ihana puoliso, sillä hän tukee minua, mitä tahansa päätän tehdä. Jos päättäisin roikkua pää alaspäin viikon, niin hän vain sanoisi: ”Hyvä jes, voin tuoda sinulle ruokaa, kun roikut siinä”

Maisa opiskelee parhaillaan samaan aikaan lähi- ja sairaanhoitajaksi. Omien opiskelujen lisäksi Maisalle on erittäin tärkeää olla Jari-Matin tukena tämän ralliuralla.

– Antaisin vaikka toisen jalkani, että Jari-Matti saa toteuttaa unelmiaan. Pyrin auttamaan häntä siinä, että olen tukipilari kotona ja hoidan käytännön asiat.

Maisa sanoo hänen ja Jari-Matin suhteen parantuneen vain ajan myötä.

Kaksi vuotta yhdessä ollut pariskunta kihlautui viime juhannuksena. Hääkellot soivat heti, kun ralliaikataulu antaa periksi. Avioliitto on Maisan toinen ja Jari-Matin ensimmäinen.

– Ajattelemme kumpikin, että avioliitossa sitoudumme loppuelämäksi yhteen. Tiedän, etten ole paras esimerkki siitä, sillä olen ollut jo kerran naimisissa.

– Olin kuitenkin parikymppisenä ihan ihmishirviö. Olin saanut päähäni, että kun olen 20, olen aikuinen ihminen ja etsin itselleni puolison, teen lapsen ja otan asuntolainan.

Maisan ensimmäinen avioliitto solmittiin koruttomasti maistraatissa, eikä hän oikeastaan koskaan kokenut olevansa naimisissa.

– Olen uskonnollinen ihminen ja odotan hirveästi sitä, että pääsen kirkossa naimisiin. Mielestäni avioliitto on pyhä. Kun kirkkoon mennään, niin ihmisen kanssa sitoudutaan lopuksi elämäksi.

Maisa kertoo hänen ja Jari-Matin suhteen muuttuneen koko ajan entistä paremmaksi.

– Meillä ei aina ole ollut helppoa. Se, että on ollut vaikeaa, on tullut ulkopuolelta, mutta se on vain vahvistanut meitä.

Suhteen alkuaikoina Maisa sai kuulla ilkeitä väitteitä siitä, että olisi Jari-Matin kanssa vain hyötyäkseen tästä taloudellisesti.

– Olen niin itsekäs ihminen, etten mitenkään jaksaisi olla näin pitkään yhdessä ihmisen kanssa, jota en oikeasti rakastaisi maailman eniten, Maisa toteaa ja lisää:

– Olemme vieläkin ihan ällörakastuneita. Kerromme toisillemme monta kertaa päivässä, kuinka paljon rakastamme toisiamme.