Viihde

Saara Aallon esitys myllättiin täysin – näin ulkomailla kommentoidaan Suomen mahdollisuuksia: ”Moni on kyseenalaistanut Saaran pääsyn finaaliin”

Julkaistu:

euroviisut 2018
Moni fani kehuu Saara Aallon uudistunutta esitystä. Joidenkin mielestä Suomi tuskin kuitenkaan pääsee finaaliin muutoksista huolimatta.
Vappuaattona saatiin ensimmäinen maistiainen Suomen euroviisuedustajan Saara Aallon uudistuneesta esityksestä. Lissaboniin maanantaina puolilta päivin saapunut Aalto harjoitteli Monsters-kappaleen esitystä jo iltapäivällä.

Elementtejä uuteen esitykseen oli otettu Domino-kappaleen esityksestä, sillä Aalto on lasirakennelman keskellä ja pyörii ympäri. Myös esimerkiksi tanssijoiden siivistä on luovuttu kokonaan ja Aallon asu on erilainen.Euroviisusivusto Wiwibloggsissa kehutaan Aallon uutta esitystä.

– Viime viikkoina moni on kyseenalaistanut Saaran pääsyn finaaliin. Mutta tämän päivän harjoituksen jälkeen, jossa vietiin esitys sirkuksesta Cirque du Soleil-tasolle, luotan siihen, että hän pääsee finaaliin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kansainvälisten viisufanien keskuudessa esitys jakaa kuitenkin mielipiteitä.

– Hän panostaa show’hun. Koreografia, portaat, tanssijat jne. Se näyttää paremmalta kuin UMK:ssa ja hänen äänensä kuulostaa mahtavalta.


– Tämä näyttää köyhän miehen Lady Gagan tai Katy Perryn lavashow’lta. Se vain näyttää halvalta, jos sitä ajattelee. En voi käsittää, miksi hyvät laulajat tarvitsevat halvan show’n.

– Saara ja hänen tiiminsä (UMK:n jälkeen) on askel askeleelta tehnyt hyvää työtä ja nyt olen todella luottavainen: hän pääsee finaaliin!
– Hänen asunsa on paljon parempi, mutta hänen taustatanssijansa näyttävät toisen maailmansodan aikaisilta sotilailta...pelottavaa.

– No, se on paljon parempi verrattuna UMK-esitykseen. Hänen asunsa on upea ja pidän siitä, mitä he tekivät taustalaululle. Lavasteet näyttävät myös paremmalta kuin se, mitä he käyttivät aiemmin. Näyttää siltä, että Saaralla on vähemmän koreografiaa, mikä tekee hyvää hänen laululleen. Mutta silti minusta tuntuu, että he heittävät hukkaan Saaran lahjakkuuden. Se näyttää ammattimaiselta, mutta siitä puuttuu kipinä.

Ota kantaa

Onko Saara Aallon esitys nyt parempi?

Kyllä 61% Ei 39%
Ääniä yhteensä 15006

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt