Saara Aallon esitys myllättiin täysin – näin ulkomailla kommentoidaan Suomen mahdollisuuksia: ”Moni on kyseenalaistanut Saaran pääsyn finaaliin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aallon esitys myllättiin täysin – näin ulkomailla kommentoidaan Suomen mahdollisuuksia: ”Moni on kyseenalaistanut Saaran pääsyn finaaliin”

Saara Aallon esityksessä on muutettu paljon.

Julkaistu: 2.5.2018 9:36

Moni fani kehuu Saara Aallon uudistunutta esitystä. Joidenkin mielestä Suomi tuskin kuitenkaan pääsee finaaliin muutoksista huolimatta.

Vappuaattona saatiin ensimmäinen maistiainen Suomen euroviisuedustajan Saara Aallon uudistuneesta esityksestä. Lissaboniin maanantaina puolilta päivin saapunut Aalto harjoitteli Monsters-kappaleen esitystä jo iltapäivällä.

Elementtejä uuteen esitykseen oli otettu Domino-kappaleen esityksestä, sillä Aalto on lasirakennelman keskellä ja pyörii ympäri. Myös esimerkiksi tanssijoiden siivistä on luovuttu kokonaan ja Aallon asu on erilainen.

Euroviisusivusto Wiwibloggsissa kehutaan Aallon uutta esitystä.

– Viime viikkoina moni on kyseenalaistanut Saaran pääsyn finaaliin. Mutta tämän päivän harjoituksen jälkeen, jossa vietiin esitys sirkuksesta Cirque du Soleil-tasolle, luotan siihen, että hän pääsee finaaliin.

Kansainvälisten viisufanien keskuudessa esitys jakaa kuitenkin mielipiteitä.

– Hän panostaa show’hun. Koreografia, portaat, tanssijat jne. Se näyttää paremmalta kuin UMK:ssa ja hänen äänensä kuulostaa mahtavalta.

– Tämä näyttää köyhän miehen Lady Gagan tai Katy Perryn lavashow’lta. Se vain näyttää halvalta, jos sitä ajattelee. En voi käsittää, miksi hyvät laulajat tarvitsevat halvan show’n.

– Saara ja hänen tiiminsä (UMK:n jälkeen) on askel askeleelta tehnyt hyvää työtä ja nyt olen todella luottavainen: hän pääsee finaaliin!

– Hänen asunsa on paljon parempi, mutta hänen taustatanssijansa näyttävät toisen maailmansodan aikaisilta sotilailta...pelottavaa.

– No, se on paljon parempi verrattuna UMK-esitykseen. Hänen asunsa on upea ja pidän siitä, mitä he tekivät taustalaululle. Lavasteet näyttävät myös paremmalta kuin se, mitä he käyttivät aiemmin. Näyttää siltä, että Saaralla on vähemmän koreografiaa, mikä tekee hyvää hänen laululleen. Mutta silti minusta tuntuu, että he heittävät hukkaan Saaran lahjakkuuden. Se näyttää ammattimaiselta, mutta siitä puuttuu kipinä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?