Charlie Sheenin rahat lopussa: miljoonat hupenivat vain muutamassa vuodessa – törsäsi holtittomasti rahaa naisiin ja luksuselämään - Viihde - Ilta-Sanomat

Charlie Sheenin rahat lopussa: miljoonat hupenivat vain muutamassa vuodessa – törsäsi holtittomasti rahaa naisiin ja luksuselämään

Charlie Sheen oli vielä muutama vuosi sitten tv:n kovapalkkaisimpia näyttelijöitä. Nyt tähti on ajautunut talousahdinkoon.

1.5.2018 21:55

Näyttelijä Charlie Sheen on ajautunut vakaviin taloudellisiin ongelmiin, kertoo viihdesivusto The Blast. Sivuston haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan Sheeniltä, 52, karhutaan liki viittä miljoonaa euroa maksamattomia veroja.

Sheenin talousongelmien taustalla uskotaan olevan näyttelijän yksityiselämän ongelmat, jotka ovat vieneet häneltä rooleja.

Sheenin elämä ajautui syöksykierteeseen hänen saatuaan potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -sarjasta vuonna 2011. Miehen puolikkaiden jälkeen Sheen tähditti Terapian tarpeessa -tv-sarjaa vuosina 2012-2014, mutta sai People-lehden tietojen mukaan sarjasta vain murto-osan siitä palkasta, jota hän tahkosi Miehen puolikkaissa.

Pudotus oli raju, sillä Sheen oli vielä vuonna 2010 maailman kovapalkkaisimpia tv-tähtiä: hänelle maksettiin 1,5 miljoonaa euroa yhdestä Miehen puolikkaiden jaksosta.

Sheenin miljoonat ovat huvenneet vinhaa vauhtia vain muutamassa vuodessa. Ison siivun miehen miljoonista ovat lohkaisseet ex-vaimoille maksettavat elatusmaksut ja asianajajien palkkiot.

Sheen kuvattuna ex-vaimo Brooke Muellerin kanssa.

Sheenin talousongelmista huhuttiin Hollywoodissa ensimmäisen kerran jo vuonna 2016, jolloin hänen entiset vaimonsa Brooke Mueller ja Denise Richards suostuivat puolittamaan Sheenin heille maksaman elatusavun määrän. Sheen oli maksanut naisille aikaisemmin 49 000 euroa kuukaudessa, mutta tulojen romahdettua, summa pieneni 22 000 euroon.

  • Alla olevalla videolla Sheen kuvattuna ex-vaimonsa Denise Richardsin kanssa vuonna 2015:

Sheenin rahaongelmien uskottiin pahentuneen, kun hän laittoi helmikuussa myyntiin Beverly Hillsissä sijaitsevan kartanonsa 10 miljoonalla eurolla.

Sheen on kertonut hänellä olevan erittäin suuret kuukausimenot. Kuukaudessa hänellä menee elämiseen noin 93 000 euroa ja sen lisäksi hänen täytyy maksaa 22 000 euroa kuussa terveydenhoitokuluja.

Sheen on myynyt vuoden aikana useita keräilyesineitä, kuten kuvassa olevan baseball-legenda Babe Ruthin mestaruussormuksen. Sormuksesta hän sai liki 4 miljoonaa.

Sekoilu tuli kalliiksi

Vuosien ajan Sheenin elämä oli täynnä päihteitä ja naissekoiluita. Amerikkalaismediat seurasivat tarkoin tähden reissua vieroitushoitoon ja tämän erikoisia naiskuvioita.

Sheen oli ennen maailman kovapalkkaisimpia tv-tähtiä, mutta holtiton käytös kuvauksissa johti miehen potkuihin.

Sheen paistatteli julkkiskekkereissä kauniiden naisten ympäröimänä, jotka miehen mukaan asuivat hänen luonaan. Sheen elätti avokätisesti ”jumalattariksi” kutsumiaan naisia. 2013 jumalatarten ja Sheenin sukset menivät ristiin ja naiset muuttivat pois Sheenin kodista. Näyttelijä ei jäänyt eroa itkemään vaan esitteli julkisuudessa uuden rakkaansa, pornotähti Georgia Jonesin.

Romanssi ei kestänyt pitkään ja pian Sheenin käsipuolessa nähtiin jälleen uusi joukko kaunottaria. Tällä kertaa tyttöystävät kutsuivat itseään ”Charlien enkeleiksi”. Lähipiiri kertoi haastatteluissa Sheenin törsänneen holtittomasti rahaa ja esimerkiksi lennättäneen naisia seuralaisikseen luksuskohteisiin.

Sheen kuvattuna ”Charlien enkeleiden” kanssa.

2014 Sheenin käynti hammaslääkärin vastaanotolla nousi otsikoihin. Hurjistunut näyttelijä yritti lyödä hammasteknikkoa nyrkillä kesken toimenpiteen, jonka jälkeen hän hyökkäsi veitsi kädessä hammaslääkäriä kohti.

2015 Sheen joutui jälleen vieroitushoitoon. Lähipiiri kertoi amerikkalaismedialle tähden joutuneen hoitoon holtittoman juhlinnan seurauksena.

Vuosina 2011-2015 Sheenillä meni lujaa. Näyttelijä tuhlasi omaisuuttaan vauhdilla ja oli jatkuvasti otsikoissa sekavan käytöksensä takia.

Sekoilulle tuli viimein loppu marraskuussa 2015, jolloin Sheen kertoi julkisuudessa olevansa hiv-positiivinen. Näyttelijä oli tiennyt sairaudestaan noin neljän vuoden ajan, ennen kuin asia tuli julki.

Sen jälkeen Sheeniä on nähty enää harvakseltaan julkisuudessa ja tähti vaikuttaa keskittyneen perheeseensä ja hyvinvointiinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?