Jackie Chanin 18-vuotias tytär elää kodittomana – isä katkaisi välit salasuhteesta syntyneeseen tyttäreensä: ”Olen nukkunut sillan alla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jackie Chanin 18-vuotias tytär elää kodittomana – isä katkaisi välit salasuhteesta syntyneeseen tyttäreensä: ”Olen nukkunut sillan alla”

Julkaistu: 1.5.2018 19:38

Jackie Chanin tytär Etta Ng tilittää YouTubessa vanhempiensa hylänneen hänet.

Toimintatähti Jackie Chanin ja Etta-tyttären mutkikkaat välit ovat nousseet otsikoihin Ettan, 18, kerrottua YouTubessa hänen ja tyttöystävänsä joutuneen kodittomaksi.

Etta ja hänen tyttöystävänsä Andi kuvailevat YouTube-videollaan, etteivät heidän vanhempansa halua auttaa nuoria rakastavaisia hädässä, sillä he eivät hyväksy heidän seksuaalista suuntautumistaan.

– Olemme olleet kodittomana kuukauden ajan homofobisten vanhempiemme takia. Olemme nukkuneet muun muassa sillan alla. Olemme hakeneet apua poliisilta, sairaalasta, eri järjestöiltä, mutta kukaan ei välitä meistä p*skaakaan, Etta tilittää videolla.

Chanin tytär kuvailee olevansa täysin neuvoton.

– Emme tiedä enää mitä tehdä. Haluamme ihmisten tietävän asiasta, sillä tuntuu naurettavalta, ettei kukaan auta. En ymmärrä tätä, hän suree.

Isä ei halua olla missään tekemisissä

Chanilla ja Ettan äidillä missikaunotar Elaine Ng:llä oli salasuhde Chanin ollessa naimisissa. Lehtitietojen mukaan Chan on tukenut Ettaa ja tämän äitiä taloudellisesti tyttären syntymästä lähtien, mutta ei ole tunnustanut lasta omakseen.

People-lehden mukaan Chan on kommentoinut avioliittonsa ulkopuolista suhdetta ja tytärtään varsin vähäsanaisesti.

– Olen tehnyt virheen, jonka monet maailman miehet ovat tehneet, Chan on kommentoinut.

Chan myönsi Ettan olevan tyttärensä vuonna 2004, jolloin hän sanoi, ettei tiedä kuinka suhtautua tyttöön.

– Olen tuottanut hänelle pettymyksen, mutta koska hänen äitinsä on sellainen, niin en tiedä kuinka suhtautua tyttöön, Chan luonnehti.

Chan on maailman tunnetuimpia toimintatähtiä ja hänellä arvioidaan olevan noin 400 miljoonan euron omaisuus. Chan on tukenut tytärtään taloudellisesti, mutta ei halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä.

Etta Ng on kertonut Express-lehdelle, ettei isä ole koskaan ollut läsnä hänen elämässään. Hän kuvaili lehdelle Chanin tuntuvan hänestä etäiseltä hahmolta, eikä hän pidä Hollywood-tähteä isänään.

– Hän on biologinen isäni, mutta hän ei ole koskaan ollut elämässäni. En miellä häntä isäkseni. En sanoisi koskaan kenellekään, että hän on isäni. Sanoisin, että ai, Jackie Chan, se näyttelijä, Etta kertoi.

– En ole hänelle vihainen, enkä halua koskaan tavata häntä. Niin kauan kun minulla on äitini, niin en tarvitse isääni.

Etta kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan viime syksynä Instagramissa. Sen jälkeen välit äitiin ovat olleet hankalat.

Ettan äiti Elaine Ng on kommentoinut tyttärensä kodittomuutta Coconuts-sivuston haastattelussa ja käskenyt tytön hankkia töitä.

– Heidän ei pitäisi kertoa videolla kuinka ovat varattomia ja kuka Ettan isä on. Ihmiset ympäri maailmaa työskentelevät ankarasti, eivätkä käytä kenenkään kuuluisuutta saadakseen rahaa, äiti napauttaa.

Daily Mailin mukaan Chan pisti rahahanat kiinni 2015, eikä ole sen jälkeen kustantanut tyttärensä opintoja tai elämistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?