Ensimmäinen virallinen yhteiskuva Kiira Korven ja Arthur Borgesin häistä – lumoavan kaunis morsiuspari! - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensimmäinen virallinen yhteiskuva Kiira Korven ja Arthur Borgesin häistä – lumoavan kaunis morsiuspari!

Petra Korpi julkaisi Ava-kanavan Instagramissa materiaalia Kiira Korven ja Arthur Borgesin häistä.

1.5.2018 13:55

Luistelijatähti Kiira Korpi ja tämän kihlattu Arthur Borges menivät vappuna naimisiin romantiikkaa huokuvassa Italiassa. Häistä on tihkunut vapun aikana kuvia sosiaaliseen mediaan, kun vieraat ovat jakaneet kuvia ja tunnelmia häistä.

Suomalainen tv-kanava Ava julkaisi äskettäin Instagramissa ensimmäisen virallisen kuvan pariskunnan häistä. Kuvassa morsiuspari poseeraa onnellisena Kiira Korven siskon Petran ja tämän puolison Markku Wettenrannan kanssa.

Ava-kanava poisti myöhemmin kuvan Instagram-tililtään. Saman kuvan on kuitenkin julkaissut sosiaalisessa mediassa Petra Korpi:

Kanavan Instagram-tilin katoavista tarinoista selviää, että morsian siirtyi pariskunnan unelmahäiden hääpaikalle venekyydillä siskonsa ja ystävänsä kanssa. Hääpaikkana toimii upea Villa Del Balbianello -huvila Como-järven rannalla Pohjois-Italiassa Lombardian maakunnassa.

Kiira Korven hääpuku on upea pitsiluomus, jossa on paljon erikoisia yksityiskohtia ja kauniisti luistelijatähden vyötäröä koristava vyö.

Instagramista selviää myös, että hääjuhlissa leikattiin perinteisesti hääkakku ja tanssittiin tyylikäs häätanssi. Sen jälkeen juhlat jatkuivat villeillä bileillä. Paikalla oli lukuisia julkisuudesta tuttuja tähtiä, kuten räppärit Cheek, Uniikki ja Elastinen sekä luistelutähti Laura Lepistö.

Edit klo 22:18: Lisätty tieto Ava-kanavan Instagramista poistamasta kuvasta. Korjattu otsikkoa 2.5.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?