Martina Aitolehti julkaisi paljonpuhuvan kuvan Ironman-kisan kulisseista – jätti taakseen jopa Mikko Leppilammen - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti julkaisi paljonpuhuvan kuvan Ironman-kisan kulisseista – jätti taakseen jopa Mikko Leppilammen

Sekä Aitolehti että Leppilampi osallistuivat Ironman-kisaan Espanjan auringon alla.

30.4.2018 10:56

Kohukaunotar Martina Aitolehti osallistui viikonloppuna Espanjan Marbellassa pidettävään Ironman-kilpailuun. Äärimmäistä kestävyyttä koetteleva kilpailu pitää sisällään uinti- pyöräily- ja juoksuosuuden.

Aitolehti on julkaissut useita kuvia kilpailusta sen jälkeen. Hän kertoo selviytyneensä maaliin alle seitsemässä tunnissa. Aitolehti päihitti myös näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen, joka osallistui myös kisaan.

– I am Ironman (tai woman)! Maalissa ajalla 6:46:24 ja sen verran pitää kehua, että jätin pojat mun taakseni. Tänään oli selkeästi siis hyvä päivä, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Myös vauhdikkaita otoksia kilpailun keskeltä julkaissut Mikko Leppilampi kertoo, että kisa oli haastavampi, kuin mitä hän olisi osannut odottaa. Juontaja selvisi kuitenkin kunnialla maaliviivalle.

Leppilampi avaa kilpailun vaiheita Instagram-tilillään.

– Meri oli aika haastava ja levoton, tuuli kova, mut kaikista isoin haaste oli pyöräilyosuus, jossa noustiin heti alkuun ensimmäinen tunti putkeen 5-7% nousukulmaa vuorta ylös ja useiden nousujen takia keskinopeus jäi 20 km/h, vaikka toki oli niitä vauhdikkaita pitkiä laskujakin, hän analysoi kuvatekstissä.

– Rankka, mut ikimuistoinen kokemus, Nyt on vähintäänkin raukee olo, hän toteaa ja kiittää kannustajia tsemppauksesta.

Pyöräilyosuus oli haastava Aitolehdelle. Hän kertoo osuuden olleen hänen parhaansa.

Leppilampi julkaisi myös videon, jossa hän valmistautuu kisaan Aitolehden kanssa.

Aitolehti astelee tänä kesänä avioon Stefan-rakkaansa kanssa. Myös Stefan osallistui Ironman-kilpailuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?