Muistatko Carl Philipin ex-tyttöystävän Emma Pernaldin? Prinssin heitto uudesta rakkaudesta kalvoi kaunotarta: ”Minä tunsin sen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Carl Philipin ex-tyttöystävän Emma Pernaldin? Prinssin heitto uudesta rakkaudesta kalvoi kaunotarta: ”Minä tunsin sen”

Kun prinssi Carl Philip ja Emma Pernald muuttivat yhteen vuonna 2002, alkoivat huhut parin mahdollisista avioitumisaikeista.

30.4.2018 8:36

Emma Pernaldin, 38, suhde Ruotsin prinssi Carl Philipin kanssa vuosina 1999–2009 nosti nuoren naisen yhdeksi seuratuimmista ruotsalaiskaunottarista. Nykyisin hän elää tavallista perhearkea Lidingössä, lähellä Tukholmaa, Svensk Damtidning kertoo. Pernald on naimisissa ja pariskunnalla on kaksi lasta.

Pernald on vastikään aloittanut työt Nordealla viestintätehtävissä. Hänellä on pitkä ura markkinoinnin ja pr-töiden parissa.

Carl Philip ja Emma Pernald tuttavansa häissä vuonna 2003.­

Pernald ja Carl Philip tapasivat molempien ollessa vasta 19-vuotiaita. He muuttivat yhteen kolmen vuoden seurustelun jälkeen vuonna 2002, Hello-lehti on kertonut. Tuolloin alkoivat huhut, joiden mukaan pari saattaisi suunnitella avioitumista. Pernaldin tiedettiin saaneen lämmin vastaanotto kuninkaalliselta perheeltä ja hänet jopa kutsuttiin kuningas Kaarle Kustaan 60-vuotispäiville vuonna 2006.

Pernald oli myös läheinen Carl Philipin siskojen, kruununprinsessa Victorian ja prinsessa Madeleinen, kanssa.

Emma Pernald ja Carl Philip Pernaldin ystävän häissä syyskuussa 2006.­

Pernaldin ja prinssin suhde päättyi kuitenkin eroon tiettävästi yhteisymmärryksessä. Pernald ei ole juuri kommentoinut suhdetta julkisuudessa. Poikkeuksen hän teki vuonna 2015, kun Carl Philip oli kertonut haastattelussa rakkaudestaan nykyiseen vaimoonsa prinsessa Sofiaan.

– En usko tienneeni rakkauden taiasta ennen kuin tapasin Sofian, prinssi sanoi ruotsalaiselle TV4-kanavalle Aftonbladetin mukaan.

– Aina siitä lähtien, kun tapasin hänet, olen nähnyt, kuinka rakkaus voi muuttaa ihmisen.

– Se oli erikoista kuulla. Minä tunsin rakkauden niiden 10 vuoden aikana, jotka jaoimme, Pernald kommentoi prinssin lausuntoa.

Carl Philip alkoi seurustella glamourmallina ja tosi-tv-kilpailijana tunnetuksi tulleen Sofia Hellqvistin kanssa vuonna 2010. Pariskunta avioitui kesäkuussa 2015, jolloin Sofiasta tuli prinsessa ja Värmlannin herttuatar.

Sofia ja Carl Philip avioituivat 13.6.2015.­

Sofialla ja Carl Philipillä on kaksi lasta: 2-vuotias prinssi Alexander ja 1-vuotias prinssi Gabriel.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?