Sykkeen näyttelijät iloitsevat sarjan yllätyspaluusta – ohjelman loppuminen poiki palautetta harmistuneilta faneilta: ”Kauhean paljon sitä kyseltiin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sykkeen näyttelijät iloitsevat sarjan yllätyspaluusta – ohjelman loppuminen poiki palautetta harmistuneilta faneilta: ”Kauhean paljon sitä kyseltiin”

Syke-ohjelman paluusta kerrottiin maaliskuussa.

Leena Pöysti ja Lena Meriläinen pääsevät taas kesällä astumaan Syke-hahmojensa saappaisiin.­

27.4.2018 19:25

Suosikkisarja Sykkeen fanit ovat onnensa kukkuloilla, kun ohjelma palaa syksyllä tv-ruutuihin. Aiemmin sarjasta nähtiin neljä tuotantokautta Ylellä, mutta syksyllä sarja siirtyy Neloselle.

Sykkeen pääosissa nähtävät Lena Meriläinen ja Leena Pöysti ovat innoissaan sarjan paluusta.

– Odotan että pääsee taas kouluttautumaan niihin hommiin. Mä mä olen ainakin unohtanut ihan kokonaan kaiken, Pöysti kertoo.

Kuvaukset alkavat heinäkuussa, ja televisiossa jaksot alkavat loppusyksystä. Paluu Sykkeen roolihahmojen saappaisiin tuntuu naisista todella mukavalta.

– Minusta se on kauhean kotoisaa. Hahmo alkoi olla aika tuttu tapaus itselle, kun sitä teki niin pitkään, Meriläinen sanoo.

Meriläinen kertoo, että häntä kysyttiin mukaan jo kauan sitten, jos ohjelma palaisi ruutuihin.

– Ymmärsin, että kaikki vastasivat kyllä. Mutta olin ihan ajatellut, että se on nyt tässä. Olihan se iloinen yllätys, mutta piti vähän kerätä itseään takaisin.

Ohjelman loppuminen herätti aikanaan paljon harmitusta.

– Kauhean paljon sitä silloin kyseltiin muun muassa kaupan kassajonoissa, että onko se oikeasti nyt loppu, Pöysti kertoo.

Toistaiseksi paluusta ei ole tullut yhtä paljon kommentteja.

– Nyt en ole vissiin ehtinyt käydä Prismassa niin paljon, kun vielä ei ole tullut kommenttia, Pöysti nauraa.

– Luulen, että suurempi yleisö tulee jutuille, kun sarja tulee taas ruutuihin, Meriläinen aprikoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?