Onko tässä Selviytyjät Suomi -sarjan kauden viekkain juoni? Pokeriammattilainen Ilari Sahamies ei voinut peittää virnettään ratkaisevalla hetkellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä Selviytyjät Suomi -sarjan kauden viekkain juoni? Pokeriammattilainen Ilari Sahamies ei voinut peittää virnettään ratkaisevalla hetkellä

Varo juonipaljastuksia! Jutussa kerrotaan sunnuntai-illan jakson tapahtumia Selviytyjät Suomi -sarjasta.

Ilari Sahamies yllättää katsojat Selviytyjien 13. jaksossa.­

29.4.2018 21:41

Selviytyjät Suomi -sarjassa eletään totuuden hetkiä, kun kilpailijat vähenevät. Jäljellä on huhtikuun viimeisenä viikonloppuna televisiossa esitetyn jakson jälkeen enää neljä kilpailijaa. He ovat radiojuontaja Kimmo Vehviläinen, pokeriammattilainen Ilari Sahamies, toimittaja Katja Ståhl, kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hyvinvointiammattilainen ja bloggaaja Janni Hussi.

Sunnuntain jaksossa nähtiin kauden kenties suurin yllätys, kun Ilari Sahamies voitti kevyesti koskemattomuusriipuksen jakson toisessa kilpailussa. Kilpailussa piti kaivaa tanko esiin hiekasta, lyödä sillä lautanen rikki ja sen jälkeen kuljettaa riisiä käsissään vatiin.

– Taistelutahto on ihan eri luokkaa kuin aikaisemmin. Ilari on jatkossa, silmin nähden hämmästynyt juontaja Juuso Mäkilähde karjui tv-ruudussa.

Kilpailun viimeiset viisi kilpailijaa kuuntelivat kisan tehtävänantoa kuvauksissa tarkasti.­

Kisan viimeisessä vaiheessa kahden loppuun asti päässeen kilpailijan piti purkaa ja sitten koota uudestaan perinteinen Pirunnyrkki-pulmapeli. Se on kolmiulotteinen, kuudesta palasta muodostuva palapeli, jonka kokoaminen vaatii ennemmin älyä kuin voimaa.

Kaikkien yllätykseksi Sahamies kokosi palapelin ja voitti kisan. Sampo Kaulanen jäi Sahamiehestä selvästi jälkeen.

– Olen pentuna heittänyt kaikki tuollaiset romukoppaan, ei mulla hermo kestä tuollaisia, Kaulanen myönsi kisan jälkeen harmistuneena.

Sampo Kaulanen (vasemmalla) pääsi Ilari Sahamiehen kanssa kilpailun viimeiseen vaiheeseen. Pulmapeli oli kuitenkin kyläkauppiaalle liian vaikea tehtävä.­

Kisan jälkeen Sahamies yritti pidättää virnettään onnistumisen hetkellä, mutta hänen kasvoiltaan ei jäänyt piiloon tyytyväisyys.

Pokerimiehen voitto oli muille kilpailijoille ja kenties katsojillekin yllätys, sillä jokaisessa muussa kisassa Sahamies on pudonnut pois aivan ensimmäisten joukossa. Sahamies onkin tähän mennessä ollut tyypillinen näky punnertamassa kaikessa rauhassa sillä aikaa, kun muut kilpailijat ovat kisanneet otsa hiessä palkinnoista ja koskemattomuusamuleteista.

Somessa on arvuuteltu, että kyseessä olisi ovela pelitaktiikka. Sahamies ei ole saanut tähän mennessä heimoneuvostoissa kuin yhden ainoan vastaäänen. Katsojat epäilevätkin, että Sahamies on esittänyt heikompaa kuin oikeasti onkaan, jotta muut eivät äänestäisi häntä pois pelistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?