Viihde

Riitta Väisänen tuohtui, kun näki miten hänet esitettiin tosi-tv-sarjassa – ”Aina, kun sanoin jotain viisasta, se leikattiin pois”

Julkaistu:

haastattelu
Ex-missi ja mediapersoona Riitta Väisänen otti useamman kerran yhteyttä ohjelman tekijöihin, kun näki Kaunis elämä -sarjan tv:stä.
– Kuuluu kohtalaista. Ei mitään erityisen hulppeaa, eikä ole katastrofikaan, Riitta Väisänen kuvailee tämän hetken kuulumisiaan Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -ohjelman tiedotustilaisuudessa Helsingissä.

Kainalosauvojen avulla liikkuvan Väisäsen terveys on viime vuosina reistaillut ja kivut ovat olleet kovat. Vaivaa on toisessa lonkassa ja molemmissa polvissa.

– Minulla on menossa lähitulevaisuudessa lonkka vaihtoon ja syksyllä pitäisi molemmat polvet vaihtaa.

Väisänen kertoo, että hänen ihottumansa vuoksi häntä ei ole vielä voitu leikata.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Toivotaan, että pääsen pian leikkaukseen, mutta se riippuu siitä, milloin ihottumani tahtoo parantua. Minulta on aika monta leikkausta jouduttu perumaan. Kivut ovat ihan hirveää luu- ja nivelsärkyä.


Riitta kertoo vaivojensa tulleen rakkaasta hevosharrastuksesta, kun kehoa on vuosien aikana koeteltu

– Hevoset ovat potkineet ja olen mennyt joskus seiniä päin, kun olen mennyt esteitä ja olen kaatunut hevosella.

Riitta kertoo joutuneensa jättämään ratsastamisen jo vuosia sitten. Kivut ovat haitanneet myös arjen askareissa, mutta Riitta kertoo pärjäävänsä saman katon alla asuvan tyttärensä Sofia Mäkkylän avulla.

Lonkka- ja polvikivuista huolimatta Riitta kertoo olleensa ahkera kesäapulainen, kun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjaa kuvattiin. Hän kertoo muun tiimin hankkineen hänelle motorisoidun potkulaudan.

– Mutta enhän minä sitä uskaltanut käyttää! Teuvo (Loman) sitten omi sen itselleen koko kesäksi, Riitta naurahtaa.

Harmittaa, miten esitettiin tv:ssä

Kevään aikana Riitta nähtiin missien ”Vain elämääksi” kutsutussa Kaunis elämä -sarjassa yhdessä Lenita Airiston, Tarja Smuran, Pia Lambergin, Karita Tykän, Lotta Näkyvän, Heidi Sohlbergin ja Lola Odusogan kanssa.

Väisänen kertoo, ettei ole täysin tyytyväinen siihen, miten hänet ohjelmassa esitettiin.

– Mehän olisimme Lenitan kanssa tahtoneet mennä sinne editiin auttamaan ohjelman leikkaamisessa, Riitta sanoo.

Väisänen toteaa, että ohjelman kuvauksissa materiaalia on kertynyt melkoinen määrä, minkä vuoksi ohjelman leikkaaminen on varmasti ollut vaikeaa.

– Mutta kyllä minä meinasin vähän hermostua siihen ohjelman leikkaukseen. Tuntuu, että aina kun olin sanonut jotain viisasta, se oli leikattu ohjelmasta pois.

– Minua harmittaa, että jos olen kysynyt jotain juttua (toiselta missiltä), niin se on leikattu pois.

Riitta kertoo esimerkkejä siitä, mitä sarjasta on jätetty pois ja minkä hän olisi toivonut tv-katsojille näkyvän.

– Kysyin ohjelmassa esimerkiksi Tarja Smuralta, olisiko hän saanut Rennyltä (Harlin) jonkin elokuvaroolin, että mieti, jos hän olisi ollut Cliffhangerissa helikopterissa roikkumassa.

– Puhuimme Tarjan kanssa myös paljon politiikasta.

Sarjassa ex-missi Pia Lamberg antoi omassa jaksossaan missiorganisaatiolle rankkaa kritiikkiä kohtelustaan.

– Lambergin Pialta kysyin, kun asioilla on aina kaksi puolta, niin olisi tietysti ollut kiva kuulla toisenkin puolen näkemys asiasta. Hän haukkui Finnartistin ja managerinsa.

IS haastatteli jakson esitysaikaan missiorganisaation jäseniä, joista osalla oli päinvastainen näkemys Lambergin kanssa. Voit lukea jutun täältä.


Riitta Väisänen harmittelee erityisesti myös erästä Lenita Airiston kanssa käymäänsä keskustelua, joka ei ohjelmaan päätynyt.

– Lenita kertoi, että hänellä oli aikoinaan ollut muotinäytöksessään tosi kaunis blondi nainen nimeltään Ivana, Väisänen muistelee ja kertoo, että tuolloin selvisi, että kyseessä on Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump.

– Muut tytöt olivat niin nuoria, etteivät he tienneet tai muistaneet, mutta me puhuimme Lenitan kanssa Ivanasta ja siitä, kuinka hän oli menestynyt malli ja urheilija. Voitko tajuta, että tällainen on ohjelmasta leikattu pois?

Väisänen kertoo olleensa ohjelman tekijöihin yhteydessä asiasta.

– Arvaa vain monta kertaa olen heille sanonut, että miksi näitä juttuja on leikattu pois.

Kaiken kaikkiaan Väisänen sanoo ohjelman kuvausten ja ohjelmaan osallistumiseen olleen hieno ja ikimuistoinen kokemus.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset alkaa 7.5. kello 21 TV5-kanavalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt