Viihde

Metromatkustajan salakuvaus kostautui nololla tavalla: supermalli julkaisi hillittömän vastaiskun – ”Tämä on paras juttu, jonka olen nähnyt”

Julkaistu:

Amerikkalaisnaisen ”salakuvaus” sai yllättävän käänteen.
New Yorkissa asustava Loiba Maria matkusti metrolla Manhattanilla, kun huomasi ”uskomattoman komean” miehen istuvan häntä vastapäätä.

Loiba ei saanut käännettyä miehestä katsettaan, ja päätti ottaa tästä kuvan muistoksi – salaa, tietty. Mysteerimies näytti jokseenkin tutulta, ja nainen halusi tarkistaa asian.

– En tiennyt kuka hän oli, mutta hän näytti tutulta, Loiba selittää tapahtunutta Huffington Postille jälkeenpäin.


Viikonlopun aikana Loiba törmäsi Facebookissa juttuun, jossa esiintyivät tutut kasvot. Kävi ilmi, että hänen metrossa kohtaamansa mies on Nyle DiMarco, kuuro huippumalli ja aktivisti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

DiMarco voitti Haluatko huippumalliksi -ohjelman amerikkalaisversion 22. tuotantokauden vuonna 2015. Vuonna 2016 hän voitti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ammattitanssija Peta Murgatroydin kanssa.


Tunnistettuaan tähden Loiba halusi kertoa salakuvailustaan DiMarcolle. Hän lähetti tälle viestin Facebookissa.

– Näin sinut E-junassa viime sunnuntaina. Jos tämä olet sinä, olet hyvin komea myös siviilissä, Loiba kirjoitti miehen Facebook-sivulla julkaistun videon kommentteihin kuvan kera.
Loiban salainen kuvaushetki ei ollutkaan niin salainen, kun nainen oli luullut. DiMarcolla oli oma yllätyksensä naiselle.

– Tiedän, että otit minusta kuvia. Kiitos, ihana, huippumalli vastasi julkaisten kuvan Loibasta.
Otoksessa nainen ottaa kuvaa puhelimellaan varsin leveä hymy kasvoillaan. DiMarco julkaisi hilpeän kuvan myös Facebook-sivuilleen.


Tilanne on kirvoittanut satoja tykkäyksiä ja huvittuneita kommentteja miehen fanien keskuudessa. Monet ovat myös ilmaisseet kateellisuutensa yllättävästä kohtaamisesta.

– Kuinka onnekas olet! Hän on muutakin kuin komea, hän on uskomaton!

– Olette niin söpöjä, ottamassa kuvia toisistanne.

– Tämä on paras juttu, jonka olen koskaan nähnyt.
– Hetki, jolloin kumpikin otitte kuvia toisistanne, eräs kommentoija virnuilee kuvan muodossa.