Uudella Selviytyjät-kaudella kisaava Hannes Hyvönen: tämä yksi intiimi seikka kuvauksissa jännittää - Viihde - Ilta-Sanomat

Uudella Selviytyjät-kaudella kisaava Hannes Hyvönen: tämä yksi intiimi seikka kuvauksissa jännittää

Hannes Hyvönen suuntasi tiistaina kohti Filippiinejä yhdessä 15 muun uuden Selviytyjät-kisaajan kanssa.

25.4.2018 21:49

Jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, 42, suuntasi tiistai-iltana kohti Filippiinejä ja Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksia. Hyvönen on yksi 16 julkkiksesta, jotka nähdään jättisuosioon nousseen sarjan toisella tuotantokaudella.

Hyvönen kertoi IS:lle juuri ennen lähtöä, että hän lähti reissuun varsin hyvillä mielin.

– Seikkailumielellä. Vähän tietää, mitä tulee, mutta sitten oikeasti ei tiedä yhtään mitä tulee. Ihan täysin seikkailumielellä lähden, ex-kiekkoilija arvioi Helsinki-Vantaan lentokentällä IS:lle.

  • Yllä olevalla videolla uudet Selviytyjät-kisaajat kertovat tunnelmiaan ennen matkaansa Filippiineille!

Gladiaattorit-sarjassa nähty Hyvönen uskoo, että vaikka hän on fyysinen kisaaja, ovat hänen vahvuutensa henkisiä. Miehellä oli mielessä erityisesti yksi luonteenpiirre, jonka hän uskoo auttavan kisassa eteenpäin.

– Kärsivällisyys. Siihen mä luotan, hän totesi.

Hyvönen kertoi, että on etukäteen miettinyt taktiikkaansa kisaa varten jonkin verran. Tarkan pelistrategian luominen oli kuitenkin haastavaa, sillä hän ei tiennyt, millaista porukkaa kilpailussa on mukana.

– Mennään nyt ensin paikalle ja katsotaan, miten se lähtee pyörimään. Omana itsenäni menen sinne.

Hannes Hyvönen on jääkiekkourallaan voittanut KHL-mestaruuden, MM-pronssia ja kolme SM-kultaa.­

Viikkojen rupeama luonnon armoilla myös mietitytti ex-kiekkoilijaa. Hyvönen paljasti, että erityisesti yksi intiimi ja hyvin arkinen asia keskellä viidakkoa jännittää ja jopa pelottaa häntä.

– Aamupaska siellä mettässä. Ei mua muu. Siitä mä olen huolissani, Hyvönen täräytti.

Aerobic-tähti Tuuli Matinsalo puolestaan kertoi Helsinki-Vantaan lentokentällä, ettei hän ole erityisen huolissaan mistään autiolla saarella elämisessä.

– Kyllä mä sen tiedän, että me ollaan turvassa ja kaikki on siinä mielessä hyvin. Puutteessa toki ollaan, nälkä varmasti on ja ikävä läheisiä, Matinsalo arvioi juuri ennen lähtöä Filippiineille.

Tuuli Matinsalo uskoi ikävöivänsä perhettään viidakossa vietettävien viikkojen aikana.­

Reckless Love -yhtyeen laulaja Olli Herman sen sijaan oli huolissaan siitä, mitä tapahtuu jos itsensä satuttaa viidakossa pahasti.

– Se olisi pahin pelko, muusikko totesi.

Olli Herman pitää vahvuutenaan kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin ja heittäytyä uusiin asioihin.­

Selviytyjien tällä hetkellä nähtävällä tuotantokaudella Juhana Helmenkalastaja mursi kämmenensä aivan kisan alkumetreillä, mutta piti asian salassa kaikilta. Kalle Palander puolestaan loukkasi polvensa varsin ikävän näköisesti, James Nikanderin varvas koki kovia eräässä kilpailussa ja pienempiä haavereita sattui monelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?