Viihde

Apulannan jäähallikeikan harjoituksissa koettiin todellinen vaaratilanne: voimistelija putosi maahan 6 metrin korkeudesta

Julkaistu:

pelottava hetki
Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen kertoivat Radio Rockin Korporaatiossa jäähallikeikkaansa liittyneestä hurjasta vaaratilanteesta.
Suomalaisten pitkäaikainen suosikkiyhtye Apulanta valmistautuu parhaillaan helmikuussa 2019 Hartwall areenalla järjestettävään Toiset Jumalat -konserttiin.

Bändin jäsenet Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki kertoivat Radio Rockin Korporaation haastattelussa tammikuussa 2017 järjestettyyn jäähallikeikkaansa liittyneestä vaaratilanteesta.

Show oli todella näyttävä ja siihen kuului muun muassa Seppo Räty. Mukana oli myös voimistelujoukkue, jonka jäsenet tekivät korkeuksissa erilaisia temppuja ja kieppuivat ramppeja pitkin alas.

– Siellähän sellainen nuori neiti tippui sieltä kuusi metriä korkealta tellingiltä treeneissä, Wirtanen kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän tuli jotenkin väärältä puolelta pihalle ja tytsy tippui sieltä.

Onneksi vakavilta vammoilta kuitenkin vältyttiin.

– Muuta ei tullut, kuin naama meni vähän mustaksi, miehet kertovat.

– Hän tippui juurikin voimistelijatytön kokoiseen koloon, jossa vieressä olisi ollut käsittämättömiä metallikappaleita. Siinä oli halvausmoment aikalailla tuloillaan, mutta se meni aivan niin sanotusti korkeimman tai matalamman käden johdatuksella suoraan monttuun, Wirtanen selittää tilannetta.

– Se oli oikeasti pelottava hetki, Santapukki kertoo.

– Oli uskomaton juttu, että ei käynyt pahemmin.

Miehet kertovat, että voimistelijatytölle on luvattu urhoollisuudesta Apulanta-mitali, jota he eivät vielä on hänelle ojentaneet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt