Somessa kuhisee jo: Tätä mieltä katsojat ovat uuden Selviytyjät Suomi -kauden kilpailijoista – yksi asia hiertää ylitse muiden - Viihde - Ilta-Sanomat

Somessa kuhisee jo: Tätä mieltä katsojat ovat uuden Selviytyjät Suomi -kauden kilpailijoista – yksi asia hiertää ylitse muiden

Katsojilla oli selkeä mielipide uudesta kaudesta.

25.4.2018 7:59

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan Survivor-formaattiin perustuva Selviytyjät Suomi nähdään jälleen ensi keväänä Nelosella.

Vaikka nyt tv:ssä pyörivä kausi on vielä kesken, niin kakkoskauden kuvaukset ovat jo alkamaisillaan.

Tiistaina 16 rohkeaa julkkiskilpailijaa astui lentokoneeseen ja suuntasi matkansa kohti Filippiinejä ja Caramoanin saaristoa.

Parhaan selviytyjän tittelistä kilpilevat entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, Painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Uudet kilpailijat ovat herättäneet keskustelua somessa sekä IS:n lukijoiden keskuudessa. Monet ilahtuivat uudesta kaudesta, mutta yksi asia sapetti katsojia.

– Aina pitää tunkea niitä ”julkkiksia”? Koska tulee ei-julkkis versio, jota vois katsoa?

– Miksi julkkiksia taas?

– Eikö suomesta muka oikeasti löydy muita ihmisiä kuin julkkiksia. Suomessa pilataan hyvät ohjelmat aina julkkiksilla.

– Miksi tästä on tehty pelkkä "julkkis" ohjelma? Ihan tavalliset ja tuntemattomat Nurmiset ja Korhoset sinne saarelle niin kuin olisi jo.

– Miksi julkkiksia? Ei vain kiinnosta noita feikkejä kattoa, taviksia kehii.

Viestipalvelu Jodelissa pohdittiin, että ohjelman julkkiskriteerit sulkevat pois monia hyviä ominaisuuksia, joita ”taviksilla” olisi. Kilpailua muuttaa keskustelijoiden mukaan myös se, että kilpailijoista monet tuntevat toisensa etukäteen.

IS tapasi jännittyneissä tunnelmissa olleet uudet kilpailijat tiistai-iltana Helsinki-Vantaan lentokentällä.

  • Katso tunnelmat yllä olevalta ja jutun pääkuvassa olevalta videolta! Voit myös lukea heidän tunnelmiaan lisää täältä.

Osa kilpailijoista on seurannut tv:ssä pyörivää Selviytyjät-kautta silmä kovana vinkkien varalta, mutta toiset taas lähtivät niin sanotusti soitellen sotaan.

– Hyvä ystäväni Janni Hussi on siellä nyt kisaamassa ja sain häneltä vinkkejä, että mitä kannattaa pakata mukaan, Näkyvä nauraa.

Lotta Näkyvä­

– Kyllähän sitä on tullut katsottua kuka pelaa hyvin ja kuka huonosti, Matinsalo paljastaa.

– Mä katoin yhden jakson, mutta halusin lähteä avoimin mielin leikkiin mukaan, Herman kertoo valmistautumisestaan.

Olli Herman­

– En ole jakson jaksoa nähnyt! Ja veikkaan, että tässä on sama kuin uhkapeleissä – eli yllättäen se voittaa, joka on eka kertaa mukana, Valpio kiteyttää.

Wallu Walpio­

Jokainen 16:sta kilpailijasta on käynyt läpi tarkat lääkärintarkastukset ja testit, ja on sekä fyysisesti että henkisesti valmis rankkaan kilpailuun. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä koko toukokuun ajan, ja voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Selviytyjät Suomi -kilpailun juontaa nytkin ruuduissa pyörivän kauden tapaan Juuso Mäkilähde.

Uusi kausi nähdään Nelosella keväällä 2019.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?