Blogi: Sara Sieppi avasi Twitterin hetken mielijohteesta – siellä odotti julkkisriita, jonka aiheena oli hän itse: Roope Salminen ei kertonut tilanteesta mitään - Viihde - Ilta-Sanomat

Blogi: Sara Sieppi avasi Twitterin hetken mielijohteesta – siellä odotti julkkisriita, jonka aiheena oli hän itse: Roope Salminen ei kertonut tilanteesta mitään

Sara Sieppi joutui tietämättään ja pyytämättään Twitterissä huomiota herättäneen julkkisriidan keskustelunaiheeksi. Hän kirjoitti aiheesta päivityksen Idealistan blogiinsa.

Sara Sieppi joutui raivoisan someriidan keskelle.­

23.4.2018 22:09

IS uutisoi aiemmin tänään erikoisesta someriidasta, joka sai alkunsa, kun Roope Salminen huomasi koomikko Iikka Kiven kipakan twiitin. Kivi kommentoi twiitissään missijuontajan roolia Onnenpyörä-tv-ohjelmassa.

– Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Iikka Kivi kirjoitti.

Salminen vastasi twiittiin ärhäkästi, maustaen twiittiään kirosanalla.

–  Mitä v****a sä tiedät Saran osaamisesta? Kyseessä on paitsi maailman ihanin tyyppi, myös nainen, joka muutti hädin tuskin täysikäisenä pohjoisesta stadiin unelman perässä, vaikka ei tuntenut täältä ketään ja rakensi tyhjästä itselleen menestyksekkään uran superkilpaillulla alalla, Salminen puolusti avovaimoaan.

Tästä alkoi monen twiitin mittainen rähäkkä, johon heittäytyivät Salmisen ja Kiven lisäksi mukaan myös Onnenpyörän juontaja Jethro Rostedt, tv-persoona Juhana Helmenkalastaja ja useat ulkopuoliset henkilöt. Lue rähäkästä lisää täältä.

Riita perustui uuteen versioon Onnenpyörä-ohjelmasta, jota juontavat Sara Sieppi ja Jethro Rostedt. Katsojat ovat kritisoineet ohjelman aikana sitä, että Siepin rooli olisi ohjelmassa liian vanhanaikainen. Lue lisää aiheestä täältä.

Näin Sieppi vastasi kohuriitaan

Sara Sieppi otti blogissaan kantaa häntä koskevaan someriitaan, josta IS kertoi aiemmin maanantaina.­

Sara Sieppi julkaisi aiheesta illalla omassa Idealistan blogissaan kirjoituksen, jossa kertoo, että ei tiennyt someriidasta mitään, ennen kuin avasi tietämättömänä Twitterin selaillakseen sitä omaksi ilokseen. Silloin silmien eteen osuikin riita, jonka kohteena oli hän itse ja yhtenä keskustelijana hänen oma avopuolisonsa.

– Ei, emme ole Roopen kanssa joka tunti tekemisissä, joten en tiennyt, millainen show siellä minua odotti. En ole laittanut poikaystävääni asialle, mutta täytyy sanoa, että olen äärimmäisen kiitollinen hänelle, kun huomasin, miten hän minua siellä oli puolustanut, Sieppi kirjoittaa.

Hän kirjoitti olevansa harmistunut siitä, että Kiven julkaisema ”kannanotto” meni niin vahvasti henkilöön, eli häneen. Hän mainitsi, että ei tunne Kiveä ollenkaan entuudestaan ja ihmetteli sitä, että mies otti hänet niin hanakasti pilkan kohteeksi.

– Ymmärrän, että toimenkuva, jonka Onnenpyörä naisesiintyjälle tarjoaa on monien mielestä vanhanaikainen. Itseäni asemani ohjelmassa ei kuitenkaan ole ahdistanut lainkaan, vaan ainoat, jotka siitä ovat puolestani pahoittaneet mielensä ovat Iikka Kiven kaltaiset twitteristit.

– Uskon, että Iikka on vilpittömästi ajatellut olevansa hyvien puolella, kun twiittasi, että sanattomana sipsuttelu on osaamistasoani vastaavaa hommaa. Tällä kertaa kuitenkin rakenteidenvastaiseksi tarkoitettu kannanotto meni vahvasti henkilöön, Sieppi kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?