Viihde

Instagram-video osui Katy Perryn silmään, ja pian syntyi sensaatio – 16-vuotias Russell Horning keksi tanssin, jota nytkyttävät nyt kaikki

Julkaistu:

16-vuotias Russell Horning, Instagramissa The Backpack Kid -nimellä tunnettu teinipoika keksi tanssin, joka nousi maailmanluokan somesensaatioksi. Nyt sitä tanssivat kaikki pikkulapsista mummoon ja vaariin.
Flossaus. Kädet heiluvat suorina puolilta toiselle samalla kun lantio heiluu. Yksinkertainen tanssi, josta miljoonat ovat hullaantuneet ympäri maailman.

Flossausta ovat kokeilleet useat kansainväliset ja kotimaiset artistit. Esimerkiksi Lahdessa viime viikonloppuna esiintynyt Juha Tapio yllätti yleisön flossaamalla keikan päätteeksi. Myös maailmankuulu näyttelijä Millie Bobby Brown on innostunut flossaamisesta. Alla näyte hänen flossaustyylistään.
Flossaamisesta ovat innostuneet myös aivan tavalliset ihmiset ympäri maailmaa. Instagram on täyttynyt erilaisista tyylinäytteistä, joista alla muutamia esimerkkejä.
Koko ilmiön aloitti amerikkalainen 16-vuotias Russell Horning.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikki alkoi vuonna 2014. Silloin Horning alkoi kuvata tanssejaan sosiaalisessa mediassa. Ensimmäinen askel kohti somekuuluisuutta tapahtui vuonna 2015 kun eräs Instagramissa suosittu mies merkitsi Horningin julkaisuunsa. Sen jälkeen Horning sai tuhansia uusia seuraajia.

Varsinainen läpimurto tapahtui toukokuussa 2017. Pop-tähti Katy Perry oli nähnyt Horningin videoita ja päätti ottaa pojan tanssimaan suosittuun Saturday night live -ohjelmaan. Nyt eri versioita tanssista on katsottu netissä kymmeniä miljoonia kertoja. Horningilla, ”The Backpack Kidilla” on tällä hetkellä Instagramissa huikeat 1,7 miljoonaa seuraajaa.

Alla olevalla videolla Horning flossaa Saturday Night Live -ohjelmassa.

Ota kantaa

Oletko flossannut?

Kyllä 38% En 62%
Ääniä yhteensä 4500

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt