Viihde

Lentoemäntä Martina, 29, muuttui vuodessa täysin – vaaleaverikön uusi ulkonäkö lyö ällikällä: ”Halusin tulla aidoksi afrikkalaiseksi naiseksi”

Julkaistu:

muodonmuutos
Lentoemäntä Martina nousi julkisuuteen äärimmäisellä muodonmuutoksellaan vuosi sitten. Nyt nainen on lähes tunnistamaton.
Yksi viime vuoden kohauttavimmista persoonista oli saksalainen Martina. Lentoemäntänä työskennellyt Martina nousi julkisuuteen jätettyään työnsä ja käytyään läpi useita kauneusoperaatioita, jotka tähtäsivät täydelliseen muodonmuutokseen.

29-vuotias nainen kertoi avoimesti käyneensä operaatioissa, joissa hänen rintansa suurennettiin kokoon 70S. Naisen mukaan hänen uusi povensa on Euroopan suurin.

Äärimmäisyyksiin tähtäävän muodonmuutoksensa seuraavassa vaiheessa Martina alkoi ottaa rusketuspistoksia. Pistosten avulla hän toivoi saavuttavansa tummemman ihon, sillä hän ihannoi tummaa, suklaista ihoa.

Martinan muodonmuutos eteni hurjaa vauhtia ja vaaleahiuksinen ja vaaleaihoinen nainen muuttui yhä tummemmaksi. Tammikuussa hän paljasti, että pistosten myötä myös hänen hiuksensa kokivat muutoksia. Nykyään Martinalla on hänen mukaansa afro ja hän väittää myös silmiensä värin muuttuneen.
Glamourmallina nykyään työskentelevä nainen käytti muodonmuutokseensa viime vuoden aikana noin 60 000 euroa. Hänen muutoksensa on kuitenkin jatkunut edelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

The Mirror -lehden mukaan Martina kokee nykyään itsensä ”afrikkalaiseksi naiseksi”. Hän on vienyt muodonmuutoksensa yhä pidemmälle, ja matkusti hiljattain Keniaan yhdessä kihlattunsa Michaelin kanssa saavuttaakseen seuraavan etapin matkallaan kohti uutta identiteettiään.


Martina kertoo Mirrorille, että Keniassa hän sai uuden nimen, kun hänet kastettiin paikallisessa kylässä afrikkalaisin seremonioin. Tilaisuudessa kenialainen pastori kastoi hänet Malaika Kubwaksi. Nimi on swahilia ja tarkoittaa ”suurta enkeliä”.

– Olen niin onnellinen ja ylpeä, kun olen aito afrikkalainen nainen, Martina sanoo The Mirrorille.

Nyt aiemmin Martina BIG nimeä käytänyt nainen on muuttanut myös Facebook-sivunsa vastaamaan uutta nimeään. Hän on julkaissut sivuillaan useita kuvia matkaltaan Keniaan ja hehkuttaa maata kuvateksteissä.
Martina päätyi hänet kastaneen pastorin luo, kun hänen ystävänsä kertoi tälle saksalaisnaisen hurjasta muodonmuutoksesta.

– Yksi kenialaisista ystävistäni kertoi hänen pastorilleen muodonmuutoksestani tummaksi naiseksi ja kuinka paljon halusin tulla aidoksi afrikkalaiseksi naiseksi, Martina sanoo The Mirrorille.

Martinan mukaan hänen kasteensa on tärkeä askel matkalla kohti hänen uutta elämäänsä ”tummana naisena”. Glamourmalli kertoi brittilehdelle, että hänestä on prosessin myötä tullut varsin tunnettu Keniassa ja ihmiset kaduilla ja hotelleissa pysäyttävät hänet selfieiden toivossa.

Martina myöntää, että koska hänen vuoden aikana tapahtunut muodonmuutoksensa on tapahtunut pikkuhiljaa, on hänen itsensä ollut vaikea nähdä sen järisyttäviä tuloksia. Tuoreiden valokuvien vertaaminen vanhoihin kuviin kuitenkin avasi hänen silmänsä. Hän tajusi näyttävänsä lähes täysin eri ihmiseltä.

– Olen todella onnellinen siitä (muutoksesta) ja toivon, että se jatkuu.
Martinan väittää, että jopa hänen kasvonpiirteensä ovat kokeneet muutoksia hänen muodonmuutoksensa myötä.

– Hiljattain minulta on kysytty usein, olenko huomannut, että kasvonpiirteeni muuttuvat enemmän ja enemmän afrikkalaisiksi, hän kertoo.

Naisen mukaan hänen muodonmuutoksensa ei ole vain ulkoinen, vaan koko hänen identiteettinsä ja ajatusmaailmansa ovat kokeneet suuren mullistuksen. Nainen nauttii uudesta elämästään täysillä ja uskoo, että mikäli hän tulevaisuudessa saa lapsia, ovat myös he tummia iholtaan.
Martinan muodonmuutos sai alkunsa ”rusketuspistoksista”. Hän kertoi viime keväänä The Mirrorille ottaneensa kolme ihon melaniinia lisäävää pistosta ja turvautuneensa säännölliseen solariumiin kotonaan.

– Yhdeksän viikkoa sitten minulle laitettiin kolme rusketuspistosta. En odottanut, että muuttuisin näin tummaksi, mutta se toimi todella hyvin. Rakastan sitä ja haluan todella viedä sen äärimmäisyyksiin, Martina kertoi vuosi sitten.

– Nyt haluan vain ihoni tummenevan ja tummenevan, ja nähdä, missä raja menee. Rakastan kontrastia kirkkaan vaaleiden hiusteni ja tumman ihoni välillä, hän jatkoi.
Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Mitä tapahtui suosikkiräppärille? Naista ei ole tunnistaa uusista kuvista – fanit hämmentyivät muodonmuutoksesta: ”Oletko se todella sinä?”

 2. 2

  Lähes 10 vuoden käsittämätön piina: Lappilaisvanhemmat pahoinpitelivät lapsiaan vuosikausia, pitivät nälässä ja estivät heitä liikkumasta

 3. 3

  Varo näitä Espanjassa! 7 katalaa ansaa, jotka huijari sinulle virittää

 4. 4

  Ruotsin miljonääriäitiä epäillään varkaudesta – anasti merkkiaurinkolasit luksusliikkeestä: päätyi putkaan Floridassa

 5. 5

  Pituus vaikuttaa älykkyyteen, sanoo tutkimus – katso, kenen tutun älykön kanssa olet samanpituinen

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 2. 2

  Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

 3. 3

  Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

 4. 4

  Suomessa lomaileva tähtinäyttelijä heitti vaatteet päältään ja pelasti hukkuvan eläimen Kaivopuistossa – ”Minulla oli yksi mahdollisuus sukeltaa”

 5. 5

  Kuin herttuatar Catherine! Meghanin ulkonäkö muuttui radikaalisti heti häiden jälkeen – rento tyyli vaihtui tiukkaan nutturaan

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

 2. 2

  Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

 3. 3

  Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

 4. 4

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 5. 5

  Heikki, 61, jätti puhelimensa autoon – näytölle ilmestyi Suomessa harvinainen varoitus

 6. Näytä lisää