Viihde

Luksuselämää viettänyt sometähti jätti vuokra-asunnon karmaisevaan kuntoon – törkyinen asunto kuin pommin jäljiltä

Julkaistu:

Sometähti Kayla Jenkinsin vuokranantajia odotti asunnossa karmaiseva näky.
Suosittu YouTube-tähti Kayla Jenkins, 24, sai häädön Manchesterissa sijaitsevasta asunnostaan jätettyään vuokria maksamatta yli 11 000 euron edestä. Brittilehdet Daily Mail, The Sun ja Metro kertovat vuokranantajien järkyttyneen, kun he pääsivät lopulta tarkastamaan asunnon kunnon.

He löysivät ympäri asuntoa muovikippoja, joissa oli koiran ulostetta. Koiran jätteitä oli myös pitkin seiniä ja verhoja. Vuokranantajien mukaan Jenkins oli jättänyt myös löyhkääviä roskapusseja pitkin poikin asuntoa ja huonekalut olivat täynnä meikkitahroja.

Jenkins on suosittu meikkivloggaaja, jolla on YouTubessa liki 650 000 seuraajaa. Hän käyttää sosiaalisessa mediassa nimeä Okaylaa.
Jenkinsille asuntoa vuokranneet Paul ja Paula Hopwood esittelivät törkyistä asuntoa brittiläisessä Bad Tenants Rogue Landlords -dokumenttisarjassa ja väittivät sekasorron olevan suositun YouTube-tähden aikaansaannosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Asunnon näkeminen täysin tuhottuna särkee sydämeni. Tämä haju saa minut voimaan pahoin, Paula suri tv-sarjassa.
Parin mukaan kauneusvloggaajana tunnettu Jenkins on jättänyt jälkeensä maksamattomien vuokrien lisäksi myös tuhansien eurojen tuhot.

– Olen sydänjuuriani myöten järkyttynyt siitä, että hän on tehnyt tämän meidän kodillemme. En voi uskoa tätä, Paula Hopwood itki.
Pari kertoi tv:ssä yrittäneensä päästä sisälle asuntoon useita kertoja, mutta Jenkins ei ole päästänyt heitä sisälle. Ohjelmassa pari marssi Jenkinsin ovelle kolkuttelemaan, mutta turhaan.

– Hän on asunnossamme, kuvaamassa videoitaan ja tienaamassa rahaa. Hän ei maksa vuokraansa, emmekä voi tehdä asialle mitään, pari puhisi.

Daily Mail kertoo Jenkinsin kiistävän vuokranantajiensa väitteet ja syyttää heidän yrittävän mustamaalata hänen mainettaan tv-sarjassa.

– He lavastivat koiran ulosteen asuntoon, jotta saisivat hänet näyttämään huonolta tv:ssä, Jenkinsin manageri sanoo lehdelle.

Katso alla olevalta videolta miltä asunnossa näytti:Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se myös tästä.

Managerin mukaan Jenkins kärsii masennuksesta ja ahdistuksesta, eikä siksi ole voinut työskennellä. Tämän takia hän ei myöskään ole pystynyt maksamaan vuokraansa. Manageri sanoo Daily Mailille vuokranantajien liioitelleen maksamattomien vuokrien määrää. Managerin mukaan Jenkins on maksanut jo osan rästiin jääneistä vuokrista Hopwoodeille ja hänen kämppäkaverinsa on vuokranantajille velkaa noin 2000 euroa.

Tubettajan vuokranantajat kertoivat Channel 5 -kanavan esittämässä tv-sarjassa Jenkinsillä olleen asunnossa viisi koiraa, neljä kissaa, kaksi undulaattia, kaksi marsua ja kolme kania. Vuokranantajien mukaan he eivät olleet antaneet tubettajalle lupaa pitää noin suurta määrää eläimiä asunnossa.
Jenkinsin manageri kiistää väitteen ja sanoo tubettajalla olleen asunnossa vain yksi koira, josta Hopwoodit olivat kyllä tietoisia.
Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

 2. 2

  Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

 3. 3

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 4. 4

  Unohda Fort Knox, tältä näyttää 250 miljardia dollaria kultaharkkoina – IS vieraili maailman suurimmassa kultaholvissa

 5. 5

  Hurja laskelma: lapsesta voi tehdä miljonäärin sijoittamalla lapsilisät – ”Vaurastuminen mahdollista aivan kaikille”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 2. 2

  Yksinkertainen laskelma osoittaa, milloin omistusasunto ei kannata

 3. 3

  Seura: Vainaja ”heräsi henkiin” kahdesti

 4. 4

  Onko muna päivässä liikaa vai hyväksi? Tutkimus löysi selvän yhteyden maailman yleisimpiin sairauksiin

 5. 5

  Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

 2. 2

  Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

 3. 3

  Nuoripari luuli ostavansa 93 000 euron asunnon – ei ymmärtänyt yhtä kohtaa kauppakirjassa

 4. 4

  Mikael Jungner uskoo ymmärtävänsä, miksi Susanna Koski ohitti työttömän haasteen: ”Kuussa ei mene välttämättä kuin muutama sata euroa”

 5. 5

  Huomenna jyrisee: katso, mihin ukkonen iskee laajimmin

 6. Näytä lisää