Aviciin ruumis kuljetetaan pian Ruotsiin – poliisi vaitonainen kuoleman yksityiskohdista - Viihde - Ilta-Sanomat

Aviciin ruumis kuljetetaan pian Ruotsiin – poliisi vaitonainen kuoleman yksityiskohdista

SVT:n mukaan 28-vuotiaana kuolleen huippu-DJ:n ruumis odottaa tällä hetkellä kuljetusta Omanista Ruotsiin.

21.4.2018 16:17

Huippu-DJ Aviciin kuolema on järkyttänyt ympäri maailmaa. Avicii eli Tim Bergling löydettiin perjantai-iltana kuolleena hotellihuoneestaan Omanista. Ruotsalaismedioiden mukaan Omanin poliisi tutkii kuolemaa, mutta siihen ei liity rikosta.

Omanin poliisi kertoo SVT:lle, että Aviciin ruumis on nyt siirretty odottamaan kuljetusta Ruotsiin. Poliisin mukaan kuljetus voidaan järjestää hyvin nopealla aikataululla, sillä tutkimukset on saatu päätökseen.

– Meidän puolestamme hänet voitaisiin kuljettaa kotiin tänään, koska olemme valmiita tapauksen kanssa, DJ:n kuolemaa tutkinut poliisi kertoo SVT:lle.

Omanin poliisi on vaitonainen tapauksen yksityiskohdista, mutta paljasti SVT:lle tietävänsä, mihin ruotsalaistähti kuoli.

– Tiedämme, mitä tapahtui. Emme voi kommentoida tästä enempää, poliisi kommentoi aiemmin lauantaina.

Poliisi vahvisti, ettei kuolemaan liity rikosta, muttei kommentoinut tapausta tarkemmin.

Avicii nousi kuuluisuuteen vuonna 2011 hitillään Levels.­

Avicii oli tiettävästi lomailemassa Omanissa sijaitsevassa Masqatin kaupungissa. Tähden veljen kerrotaan matkustaneen välittömästi maahan suru-uutisen saatuaan. TMZ-lehden mukaan hän olisi kirjautunut hotelliin paikan päällä jo perjantai-illan aikana, vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun Avicii löydettiin kuolleena.

Lauantaina Aviciin ex-tyttöystävä Emily Goldberg julkaisi Instagram-tilillään riipaisevan tekstin entisen kumppaninsa muistolle.

– En näe hänen kasvojaan enää ikinä. Keräilen edelleen ajatuksiani, ja kiitän teitä kaikkia kauniista sanoistanne ja viesteistänne, Goldberg kirjoitti.

– Herättäkää minut kun tämä on loppuu, koska en halua, että tämä on totta, hän päätti kirjoituksensa murheen murtamana.

Avicii keikkaili äärimmäisen ahkerasti kunnes hänen terveysongelmansa pahenivat.­

Avicii menehtyi vain 28-vuotiaana ja tähden kuolema on järkyttänyt paitsi tämän läheisiä, myös laajalti maailmalla sekä hänen faniensa keskuudessa.

Lukuisat maailmantähdet ovat muistelleet DJ:tä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Thirty Seconds to Mars -yhtyeen keulahahmo ja Oscar-voittaja Jared Leto kirjoitti koskettavan muistokirjoituksen muusikolle.

– Avicii näytti meille elämän mahdollisuudet sen rajoitusten sijaan. Hän muistutti meitä siitä, että ystävällisyys on voimakkaampaa kuin ego. Ja hänen sinnikäs, kova työnsä, lahjakkuutensa ja päättäväisyytensä koskettivat maailmaa. Hän inspiroi muusikoiden sukupolvea, joka tulee seuraamaan hänen valaisemallaan polulla, oppii ja tekee samoin. Lepää rauhassa veli, Leto kirjoitti Instagramissa.

Avicii lopetti keikkailun vuonna 2016 kärsittyään pahoista terveysongelmista, mutta on kuulunut silti maailman suosituimpien DJ:n joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?