Poliisi tutkii huippu-DJ Aviciin kuolemaa – veli matkusti välittömästi paikan päälle - Viihde - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii huippu-DJ Aviciin kuolemaa – veli matkusti välittömästi paikan päälle

Omanin poliisi on ottanut Expressen-lehden mukaan maailmankuulun DJ:n kuoleman tutkittavakseen.

21.4.2018 13:43

Huippu-DJ Aviciin kuolema on herättänyt tunteita. Fanit ympäri maailmaa surevat idoliaan.

Avicii, eli Tim Bergling, löydettiin kuolleena perjantai-iltana hotellista Omanin pääkaupungista Masqatista. Oman on arabivaltio Arabian niemimaan eteläkärjessä. Maailmankuulu DJ oli lomailemassa Omanissa.

Heti kun tieto kuolemasta saavutti fanit, on heitetty ilmoille huolestuneita kysymyksiä 28-vuotiaan idolin kuoleman syistä. Paikallinen poliisikaan ei ole jättänyt tapausta huomiotta.

Expressen-lehden uusimpien tietojen mukaan paikallinen poliisi tutkii Aviciin kuolemaa.

– Jatkamme tutkimusten parissa, ja pystymme toivottavasti antamaan lisätietoa pian. Tämä on ensisijainen tutkimuskohde, Masqatin poliisin tiedottaja sanoo.

Aviciin perhe on luonnollisesti järkyttynyt traagisesta uutisesta. Aviciin veljen David Berglingin kerrotaan matkustaneen välittömästi Omaniin.

TMZ-lehden mukaan hän olisi kirjautunut hotelliin paikan päällä jo perjantai-illan aikana, vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun Avicii löydettiin kuolleena.

Lehden tietojen mukaan hotelli sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä huvilalta, jossa Avicii oli lomailemassa.

Läheiset ovat muidenkin lähteiden mukaan huolissaan, sillä esimerkiksi Blast-lehden mukaan Aviciin läheiset keräävät kuumeisesti lisätietoja Aviciin kuolemasta.

Instagramissa julkaistu kuva on otettu Masqatissa sijaitsevan hotellin rantaklubilla vain muutama päivä ennen tähden kuolemaa.

Aviicia on kunnioitettu monella tavalla heti hänen kuolemansa jälkeen. Esimerkiksi yökerhoissa on pidetty hiljaisia hetkiä menestyneen DJ:n kunniaksi.

Fanien lisäksi ex-tyttöystävä on julkaissut suruntäyteisen päivityksen ex-rakkaastaan Instagramissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?