Aviciin ex-tyttöystävä rikkoi hiljaisuuden – julkaisi sydäntä särkevän tekstin edesmenneestä DJ:stä: ”Hän oli uskottuni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aviciin ex-tyttöystävä rikkoi hiljaisuuden – julkaisi sydäntä särkevän tekstin edesmenneestä DJ:stä: ”Hän oli uskottuni”

Ex-tyttöystävä kirjoitti tunteikkaan päivityksen edesmenneelle huippu-DJ Aviciille.

21.4.2018 11:18

Maailmankuulu DJ Aviciin kuolema oli perjantain suuri uutinen.

Tieto lahjakkaan nuoren miehen, oikealta nimeltään Tim Berglingin, kuolemasta kosketti välittömästi faneja ympäri maailmaa.

Fanien lisäksi useat julkisuudesta tutut henkilöt ovat ottaneet osaa suruun. Esimerkiksi Ruotsin kuninkaalliset lähettivät suruvalittelunsa ja kertoivat muistavansa ikuisesti hänen esiintymisensä heidän häissään vuonna 2015.

Nyt myös ex-tyttöystävä Emily Goldberg on julkaissut Instagram-tilillään sydämellisen kirjoituksen Aviciista, jossa hän kertoo tuntemuksiaan kuultuaan järkyttävästä uutisesta.

Murtunut ex-tyttöystävä aloittaa tunteikkaan Instagram-kirjoituksensa Aviciin Don't give up on us -kappaleen sanoilla ”come on, beibi, älä anna meidän luovuttaa. Valitse minut, ja minä näytän sinulle, mitä rakkaus on”.

Emily kertoo, että Tim kirjoitti kappaleen hänelle.

– Nämä ovat sanoitukset, jotka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää noiden odotusten mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, kun olimme yhdessä, hän oli minun läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Emily sanoo.

– En näe hänen kasvojaan enää ikinä. Keräilen edelleen ajatuksiani, ja kiitän teitä kaikkia kauniista sanoistanne ja viesteistänne, ex-tyttöystävä kiittelee.

– Herättäkää minut kun tämä on loppuu, koska en halua, että tämä on totta, Emily päättää kirjoituksensa murheen murtamana.

Nuori nainen on saanut runsaasti kommentteja kuvien alle, joissa ihmiset osoittavat hänelle tukensa ja surevat menehtynyttä Aviciia.

Parin tiedetään seurustelleen muutaman vuoden ajan, kunnes he päätyivät eroon vuonna 2013. Erilleen ajautumisen syitä ei tiedetä, sillä Avicii ei ole juurikaan kommentoinut rakkauselämäänsä julkisuudessa.

Emilyn tunteikkaasta avautumisesta kertoivat muun muassa E! - ja The Blast -lehdet.

Avicii lopetti keikkailun vuonna 2016 terveysongelmien takia. Hänen tiedetään viettäneen viimeiset hetket Omanin pääkaupungissa Masqatissa.

Kuninkaallisista suru-uutinen koskettaa erityisesti prinssi Carl Philipiä ja prinsessa Sofiaa, sillä Avicii esiintyi parin häissä kesällä 2015.

– Otimme suurella surulla vastaan tiedon Tim Berglingin poismenosta. Olemme kiitollisia siitä, että saimme oppia tuntemaan hänet ja ihailimme häntä artistina ja hienona ihmisenä. Hän teki häistämme unohtumattomat fantastisella musiikillaan. Lämpimät ajatuksemme ovat hänen perheensä luona, pari kertoo tiedotteessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?