Viihde

Tässä on tiettävästi viimeinen kuva Aviciista – poseeraa hyväntuulisena lämmössä

Julkaistu:

Kolme päivää sitten Instagramissa julkaistu kuva tähdestä on otettu Masqatissa sijaitsevan hotellin rantaklubilla.
Perjantaina menehtynyt ruotsalainen supertähti Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, vietti viimeiset hetket Omanin pääkaupungissa Masqatissa. Tiettävästi viimeinen hänestä otettu kuva on otettu vain päiviä sitten, Expressen uutisoi.

Kolme päivää sitten julkaistussa kuvassa Avicii on Masqatissa sijaitsevan hotellin rantaklubilla. Tämän voi päätellä kuvan yhteyteen liitetyistä tekstitunnisteista. Ruotsalaislehden mukaan henkilöt, joiden kanssa tähti poseeraa, ovat hotellin henkilökuntaa.

Tähti seisoo kahden työntekijän välissä, katsoo kameraan ja hymyilee leveästi. Kuvassa hän vaikuttaa hyväntuuliselta.

Kuvan yhteydessä henkilökunta kiittää tähteä vierailusta ja kirjoittaa toivovansa vierailun olleen antoisa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kiitos Avicii, että tulit Muscat Hills Resort -hotelliin. Toivomme, että sinulla oli hauskaa, kuvan yhteydessä lukee vapaasti suomennettuna.
Toisessa, hotellin julkaisemassa kuvassa tähti poseeraa tuntemattoman turistin kanssa. Nainen on lisännyt saman kuvan omalla Instagram-tilillään viisi päivää sitten. Kuvassa he ovat samassa hotellissa.

Hotellin nettisivujen mukaan rantaklubi houkuttelee yöelämästä pitävää väkeä. Klubilla on muun muassa dj viihdyttämässä tanssikansaa.

Viimeinen valokuva tähden omalla Instagram-tilillä on otettu 4. huhtikuuta. Tähti on kirjoittanut sateiselta näyttävän kuvan yhteyteen, että Kaliforniassa on aina aurinkoista. Avicii on asunut Los Angelesissa.
Perjantaina 28-vuotiaana menehtynyt Avicii teki läpimurtonsa vuonna 2011 kappaleellaan Levels.

Avicii kertoi keväällä 2016 lopettavansa keikkailun terveysongelmiensa takia. Rankasti juhlinut Avicii oli joutunut edellisenä vuonna perumaan kymmeniä keikkoja heikon terveydentilansa vuoksi.