Charlize Theron lihoi 22 kiloa roolia varten – joutui ahmimaan valtavat määrät ruokaa: turvautui äärimmäisiin keinoihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Charlize Theron lihoi 22 kiloa roolia varten – joutui ahmimaan valtavat määrät ruokaa: turvautui äärimmäisiin keinoihin

Julkaistu: 20.4.2018 14:21

Hollywood-tähti Charlize Theron, 42, lihotti Tully-elokuvaa varten syömällä roskaruokaa.

Oscar-palkittu näyttelijä Charlize Theron kävi läpi valtavan muodonmuutoksen uutta elokuvarooliaan varten. 42-vuotias Theron näyttelee Tully-elokuvassa kahden lapsen äitiä, joka odottaa kolmatta lastaan. Elokuvassa Theronin väsynyt roolihahmo Marlo saa avukseen lapsenvahdin Tullyn.

Womens Healthin mukaan Theron valmistautui rooliinsa lihottamalla reilut 22 kiloa sitä varten. E Onlinen mukaan Theron halusi pystyä eläytymään hahmonsa maailmaan mahdollisimman hyvin ja päätti siksi käydä läpi valtavan fyysisen muodonmuutoksen.

– Halusin vain tuntea, mitä tämä nainen tunsi ja koin, että se oli minulle tapa päästä siihen ajatusmaailmaan, Theron kertoo sivustolle.

Eteläafrikkalainen Charlize Theron tunnetaan vaaleana kaunottarena.

Näyttelijä kertoo, että kilojen kerääminen oli suuren työn takana eikä lainkaan hauska projekti. Theron turvautui lihoakseen valtaviin määriin roskaruokaa ja sokeripitoisia juomia. Äärimmäinen dieetti toi mukanaan kiloja, mutta myös masennuksen.

– Tiedättekö, se oli minulle valtava yllätys. Masennus iski aika rajusti vasten kasvojani, Theron kertoo E Onlinelle.

Theron näyttelee Tully-elokuvassa väsähtänyttä äitiä, joka kaipaa kipeästi apua elämäänsä.

The Sunin mukaan Theron söi ensimmäistä kertaa elämässään valtavia määriä prosessoitua ruokaa ja joi limsaa. Aluksi projekti tuntui hauskalta haasteelta, mutta muuttui pian painajaismaiseksi. Theronilla oli vain 3,5 kuukautta aikaa lihottaa itsensä.

– Ensimmäiset kolme viikkoa olivat hauskoja, koska olet kuin lapsi karkkikaupassa. Oli hauskaa mennä ulos ja syödä aamiaista hampurilaisravintolassa ja ottaa kaksi pirtelöä.

– Ja sitten kolmen viikon kuluttua se ei ollut enää hauskaa. Yhtäkkiä olet vain kypsä niin paljoon syömiseen ja siitä tulee työsi.

Theron lihotti elokuvaa varten 22 kiloa eläytyäkseen mahdollisimman hyvin hahmonsa sielunmaisemaan.

Jotta Theron saavutti halutut tulokset, sai painonsa nousemaan lyhyessä ajassa ja onnistui säilyttämään keräämänsä kilot, joutui hän turvautumaan hetkittäin hyvin äärimmäisiin keinoihin. Näyttelijä joutui syömään valtavia ja rasvaisia annoksia jopa keskellä yötä.

– Muistan, kuinka minun piti laittaa herätyskello soimaan keskellä yötä vain ylläpitääkseni painoni.

Herätyksen soidessa aamuyöllä Theron nousi ylös ja lapioi yöpöydällään valmiiksi odottavan suuren yöateriansa suuhunsa. Hän turvautui öisin esimerkiksi tuhtiin annokseen kylmää makaronia ja juustoa.

Theron kertoi E Onlinelle, että hänen 2- ja 6-vuotiaat lapsensa luulivat hänen olevan raskaana.

  • Voit katsoa alla olevalta Tully-elokuvan trailerilta, miltä Theron elokuvassa näyttää!

Elokuvan kuvausten jälkeen Theron käytti 1,5 vuotta pudottaakseen lihomansa kilot.

Theron salaili lihomisensa syytä pitkään ja sai siksi osakseen hämmentyneitä katseita edustaessaan tapahtumissa pian Tullyn kuvausten jälkeen. Nyt näyttelijä on palannut lähes aiempiin mittoihinsa. Hän kertoi, että laihdutukseen meni aikaa puolitoista vuotta ja että se oli ”helvetillistä”.

Tully saa ensi-iltansa 4. toukokuuta. Edellisellä viikolla ensi-iltansa puolestaan saa Theronin tähdittämä Cringo-elokuva.

Tältä Theron näytti Tully-elokuvan ennakkonäytöksessä Los Angelesissa tällä viikolla.

Theron tunnetaan lukuisista elokuvarooleistaan. Eteläafrikkalainen tähti on voittanut parhaan naispääosan Oscar-palkinnon vuonna 2004 elokuvasta Monster – Aileen Wuornos.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?