Viihde

Blogi: Janni Hussi osti leipää tuntemattomalle naiselle – kauppareissu sai yllättäen härskin käänteen: ”Tuli hyväksikäytetty olo”

Julkaistu:

kauppareissu
Janni Hussi kertoo blogissaan, mitä tapahtui kun hän suostui ostamaan leipää tuntemattomalle naiselle.
Selviytyjissä tällä hetkellä kisaava Janni Hussi kertoo Idealistan blogissaan joutuneensa hyvin hämmentävään tilanteeseen Helsingin keskustassa sijaitsevassa Kampin kauppakeskuksessa.

Hussi kertoo blogissaan, että kun hän oli hiljattain kaupungilla hoitamassa asioita, pysäytti hänet tuntematon nainen, joka pyysi englanniksi Hussia ostamaan hänelle leipää.

– Käännyin katsomaan tarkemmin äänen lähdettä ja jotakuinkin ikäiseni nainen tarttui käsipuoleeni: “Can you buy me bread, I have 5 children?”. Hämmentyneenä tilanteen nopeutta lupauduin ostamaan naiselle leipää. Ajattelin että onhan se parempi ostaa hänelle suoraan ruokaa, kuin antaa rahaa, josta ei ikinä tiedä mihin se päätyy, Hussi kertoo blogissaan.
Hussi meni naisen kanssa kauppakeskuksessa olevaan kauppaan, jossa tämä alkoi oitis haalia mukaansa kasviksia ja leipää. Hussi kehotti naista ottamaan leipää useamman paketin, jotta naisen perhe saisi varmasti syötyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kun olin kääntämässä tietämme kassalle nainen muutti suuntaansa juustohyllyille. Sieltä hän kouhaisi mukaansa juustoja ja vastapäätä ison valmiskakun. Kerroin naiselle ystävällisesti, että nyt minun pitää lähteä ja että nämä tuotteet voin hänelle ostaa. Hän kuitenkin halusi lähteä vielä lihaosastolle, sanoin että minun on nyt aivan pakko lähteä, Hussi kertoo blogissaan.


Koska Hussilla oli kiire, yritti hän epätoivoisesti päästä pois kaupasta. Pian Hussista alkoi tuntua, että nainen käytti hyväksi hänen kiltteyttään, sillä kun he lähtivät kohti kassoja, alkoi tämä haalia aiemmin valitsemansa sacherkakun lisäksi mukaan energiajuomia ja suklaapatukoita.

Hussi kertoo blogissaan, että kieltäytyi ostamasta herkkuja, kertoi naiselle etteivät ne ole terveellisiä ja paineli tämän kanssa kassalle. Erikoinen tilanne alkoi ärsyttää Hussia, sillä hän koki naisen olevan äärimmäisen kiittämätön.

– Maksoin hänen ostoksensa, jotka kustansivat yli 30€. Ennen kuin olin korttiani ehtinyt vetää maksulaitteesta nainen oli jo hävinnyt kuin pieru Saharaan. Jäin hämmentyneenä koko tilanteesta toljottamaan naisen loittonevaa selkää.

Hussi kertoo blogissaan, että reissusta jäi hänelle epämukava ja hyväksikäytetty olo, sillä hän halusi vilpittömästi auttaa naista ja tämän perhettä.

– Minulle tuli jokseenkin hyväksikäytetty olo.


Janni Hussi on kertonut aiemmin blogissaan runsaasti kokemuksistaan Selviytyjät-sarjassa. Hussi on tähän mennessä selvittänyt tiensä kilpailun viiden parhaan joukkoon yhdessä Sampo Kaulasen, Katja Ståhlin, Ilari Sahamiehen ja Kimmo Vehviläisen kanssa.

Hussi on ollut kisassa vahvoilla erityisesti ketteryyttä ja fyysisyyttä vaativissa tehtävissä, vaikka äärimmäisen niukka ruokavalio Filippiineillä verotti hänen kuntoaan ja otti tiukille.

Hussi kertoi hiljattain Anna-lehdelle, että laihtuminen Selviytyjien kuvauksissa oli vähällä aiheuttaa hänelle vanhan syömishäiriön paluun. Hussi kärsi syömishäiriöstä ensimmäisen kerran jo kouluiässä sekä myöhemmin kisatessaan fitnesskilpailuissa.

– Laihtuminen laukaisi tuttuja, koukuttavia tuntemuksia vartalossani. Selviytyjien kuvausten jälkeen pelkäsin, että sairastun häiriöön taas, Hussi kertoi Annassa.

26-vuotias Hussi tuli tutuksi fitnessurastaan. Hän nappasi voiton vuonna 2010 Jutta Gustafsbergin luotsaamassa fitnessmallikilpailussa ja kilpaili myöhemmin bikinifitnessissä. Hussi on myös nähty Fitnesspäiväkirjat-tv-sarjassa vuonna 2016.

Ota kantaa

Ostaisitko sinä ruokaa tuntemattomalle?

Kyllä 18% En 82%
Ääniä yhteensä 40466

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt