Viihde

Cheek esittelee uuden artistilupauksensa Lukaksen – yhteistyö alkoi täysin yllättävällä tavalla: ”Venasin dösää ja tuli viesti Jare Tiihoselta”

Julkaistu:

artistilupaus
Cheekin uusi artistilupaus Lukas Leon tuskin uskoi silmiään, kun hän sai yllättäen Facebook-viestin Suomen suosituimmalta räppäriltä.
Suomen suosituin räppäri Cheek aikoo lopettaa uransa ja keikkailun tämän kesän jälkeen. Se ei suinkaan tarkoita, että mies luopuisi musiikin tekemisestä.

Nyt hän kertookin sosiaalisessa mediassa seuraajilleen iloisia uutisia: hänen levy-yhtiöönsä Liiga Musiciin on kiinnitetty ensimmäinen artisti.

Cheek julkaisi Instagramissaan yhteiskuvan onnellisesti hymyilevän Lukas Leonin kanssa. Lukas Leonin kyvyt artistina ovat Cheekin mukaan ”ihan omalla tasollaan”.

– Tosi hyvä fiilis tästä. Sainasin tänään ensimmäisen artistin Liiga Musicille. Bongasin Lukaksen kaks vuotta sitten Youtubesta täysin sattumalta feattaamassa yhdellä musavideolla, Cheek kirjoittaa.
– Mietin et kuka nuori jäbä räppää ja rimmaa noin hyvin ja tollasella asenteella. Etsin tyypin Facebookista ja pistin viestii. Kahden vuoden ajan Lukas on ollut studiossa, musiikkia on syntynyt ja oon todennu, että ton tyypin skilssit on ihan omalla tasollaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lukas pääsee Cheekin mukaan myös hänen toukokuussa alkavalle, viimeiseksi jäävälle kiertueelle.

– Oon ylpee, kun voin ilmottaa, että tänään allekirjotettiin Lukas Leonin levytyssopimus ja päätettiin että Lukas tulee lämppäämään mua koko toukokuussa alkavan Täältä Sinne -kiertueen. Pistäkää tää junnu seurantaan, Cheek kehottaa.
Myös Lukas on julkaissut saman kuvan omilla Instagram-sivuillaan.

Lukas kertoo, että yhteistyö Cheekin kanssa todella alkoi odottamattomalla tavalla.

Hän muistelee odotelleensa pysäkillä bussia saadessaan yllättäen uskomattoman viestin puhelimensa ruudulle. Cheek otti yhteyttä Facebookissa ja miesten yhteistyö pääsi alkamaan.

– 2 v sitten venasin Koivukylässä seuraavaa dösää ja yhtäkkiä tuli Facebook -viesti Jare Tiihoselta. Ei enää harmittanut dösästä myöhästyminen hahhah. Nyt on viimeinkin nimi papereissa ja matka alkanut! Lukas hehkuttaa.

Huomiota on herättänyt myös Lukas Leonin mahtipontinen Youtube-video. Videolla nuori mies esittelee räppitaitojaan ja lausuu vievänsä ”räppikruunun Cheekiltä”.Lukas onkin saanut virallisille Instagram-sivuilleen lukuisia onnitteluja kerrottuaan kirjoittaneensa sopimuksen Cheekin kanssa.

– Jes! Sä teit sen! Nyt vaa kohti tähtiä! onnittelijat kehottavat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt