Viihde

Richard Gere, 68, meni salaa naimisiin Alejandra-rakkaansa kanssa – parilla ikäeroa huimat 33 vuotta

Julkaistu:

häät
Näyttelijä Richard Gere, 68, ja Alejandra Silva, 35, ovat menneet naimisiin, kertovat HOLA!- ja Hello! -lehdet.
Näyttelijä Richard Gere, 68, ja hänen huomattavasti nuorempi rakkaansa Alejandra Silva, 35, ovat HOLA!-lehden mukaan menneet naimisiin.

Lehti kertoo, että pari vihittiin huhtikuun alussa ja he aikovat juhlia suurta tapahtumaa perheen ja läheisten kanssa toukokuun alussa kotonaan New Yorkissa.

Tämä on romanttisista komedioista tutun Geren kolmas avioliitto. Aiemmin hän on ollut naimisissa huippumalli Cindy Crawfordin kanssa vuosina 1991–1995 sekä näyttelijä Carey Lowellin kanssa 2002–2016. Gerellä ja Lowellilla on yksi lapsi, 17-vuotias Homer-poika.

Silvalle liitto on puolestaan toinen. Hän oli aikaisemmin aviossa Govind Friedlandin kanssa ja heillä on 5-vuotias Albert-poika.


Gere ja Silva paljastivat suhteensa kesäkuussa 2015 Taorminan elokuvafestivaaleilla. Kaksikon uskotaan kuitenkin seurustelleen ainakin vuoden ennen suhteen julkituloa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pari käynnisti kihlaushuhut joulukuun alussa, kun Silvan vasemmassa nimettömässä nähtiin timanttisormus. The Sunin mukaan Silva ja Gere vierailivat tuolloin Espanjan senaatissa. Kaksikko ei kuitenkaan kommentoinut huhuja. Gere on aiemmin kiistänyt olevansa kihloissa Silvan kanssa.

Instagramissa aktiivinen Silva on julkaissut useita yhteiskuva miehensä kanssa. Pari on yhdessä matkustanut muun muassa Mongoliaan sekä tavannut Dalai Laman ja Sophia Lorenin.


Paria yhdistää aktivismi: molemmat ovat innokkaita ihmisoikeuksien puolestapuhujia. Gere on viime vuosina keskittynyt hyväntekeväisyystyöhön Tiibetin puolesta. Hän on myös Dalai Laman hyvä ystävä.

Muun muassa Pretty Woman -elokuvasta tuttua Gereä ei ole Hollywood-elokuvissa juuri nähty, mutta miehen omien sanojen mukaan hän nauttii pienempien elokuvien tekemisestä.

– Studiot ovat kiinnostuneita tekemään isoa tuottoa. Mutta minä teen edelleen niitä samanlaisia elokuvia kuin joita tein alkuaikoina. Pieniä, mielenkiintoisia, roolihahmo edellä meneviä ja kerronnallisia tarinoita. Tämä ei ole vaikuttanut elämääni millään tavalla.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Joku jätti MD-87 -matkustajakoneen Madridin lentoasemalle – ”aavekoneen” omistajaa etsitään
   Ulkomaat
  3. Syksyllä havaittu radio­­aktiivinen päästö saattoi olla peräisin luultua pahemmasta INES 5 -tason turmasta
   Ulkomaat
  4. Tunti sitten
  5. AFP: R&B-laulaja Chris Brown vapautettu ilman syytettä Ranskassa – väitettiin syyllistyneen raiskaukseen
   Viihde
  6. Huumeparoni El Chapon puolustus­asianajajan matalalla äänellä lausumat sanat käynnistivät spekulaatiot: ”Se olisi ennenkuulumatonta”
   Ulkomaat
  7. Nuorten MM-kultamitalisti loukkaantui pahannäköisesti SM-liigassa – Jukka Rautakorvella selvä näkemys tilanteesta
   SM-liiga
  8. Lottoaja oli lunastamassa voittoaan, kun hänellä välähti – voittokuvasta tuli somehitti: ”Olen yllättynyt, ettei kukaan muu ole tehnyt tätä”
   Viihde
  9. Uusi paljastuskirja Valkoisesta talosta – Trumpin ex-avustaja kuvailee ilmapiiriä kaoottiseksi ja vilpilliseksi
   Ulkomaat
  10. 2 tuntia sitten
  11. Eduskuntaan pyrkivä rehtori pisti koulun oppilaat liimaamaan vaalimainoksia Alajärvellä – ”Siinä oli enemmän innostusta kuin harkintaa”
   Kotimaa
  12. Kuvat ja video: Osa Niagaran putouksista jäätyi paukkupakkasissa – maisema kuin Disneyn sadusta
   Ulkomaat
  13. Kommentti: Ville Niinistö on kuin Soinin ”vanha isäntä Reinoissa” – ja se on ongelma Pekka Haavistollekin
   Politiikka
  14. Näytä lisää