Richard Gere, 68, meni salaa naimisiin Alejandra-rakkaansa kanssa – parilla ikäeroa huimat 33 vuotta

Näyttelijä Richard Gere, 68, ja Alejandra Silva, 35, ovat menneet naimisiin, kertovat HOLA!- ja Hello! -lehdet.

19.4.2018 13:36

Näyttelijä Richard Gere, 68, ja hänen huomattavasti nuorempi rakkaansa Alejandra Silva, 35, ovat HOLA!-lehden mukaan menneet naimisiin.

Lehti kertoo, että pari vihittiin huhtikuun alussa ja he aikovat juhlia suurta tapahtumaa perheen ja läheisten kanssa toukokuun alussa kotonaan New Yorkissa.

Tämä on romanttisista komedioista tutun Geren kolmas avioliitto. Aiemmin hän on ollut naimisissa huippumalli Cindy Crawfordin kanssa vuosina 1991–1995 sekä näyttelijä Carey Lowellin kanssa 2002–2016. Gerellä ja Lowellilla on yksi lapsi, 17-vuotias Homer-poika.

Silvalle liitto on puolestaan toinen. Hän oli aikaisemmin aviossa Govind Friedlandin kanssa ja heillä on 5-vuotias Albert-poika.

Gere ja Silva paljastivat suhteensa kesäkuussa 2015 Taorminan elokuvafestivaaleilla. Kaksikon uskotaan kuitenkin seurustelleen ainakin vuoden ennen suhteen julkituloa.

Pari käynnisti kihlaushuhut joulukuun alussa, kun Silvan vasemmassa nimettömässä nähtiin timanttisormus. The Sunin mukaan Silva ja Gere vierailivat tuolloin Espanjan senaatissa. Kaksikko ei kuitenkaan kommentoinut huhuja. Gere on aiemmin kiistänyt olevansa kihloissa Silvan kanssa.

Instagramissa aktiivinen Silva on julkaissut useita yhteiskuva miehensä kanssa. Pari on yhdessä matkustanut muun muassa Mongoliaan sekä tavannut Dalai Laman ja Sophia Lorenin.

Paria yhdistää aktivismi: molemmat ovat innokkaita ihmisoikeuksien puolestapuhujia. Gere on viime vuosina keskittynyt hyväntekeväisyystyöhön Tiibetin puolesta. Hän on myös Dalai Laman hyvä ystävä.

Muun muassa Pretty Woman -elokuvasta tuttua Gereä ei ole Hollywood-elokuvissa juuri nähty, mutta miehen omien sanojen mukaan hän nauttii pienempien elokuvien tekemisestä.

– Studiot ovat kiinnostuneita tekemään isoa tuottoa. Mutta minä teen edelleen niitä samanlaisia elokuvia kuin joita tein alkuaikoina. Pieniä, mielenkiintoisia, roolihahmo edellä meneviä ja kerronnallisia tarinoita. Tämä ei ole vaikuttanut elämääni millään tavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?