Sometähti jakoi kuvia ”sugar daddyn” kustantamasta luksuksesta – totuus paljastui, kun poliisi sai kaunottaren rysän päältä kiinni - Viihde - Ilta-Sanomat

Sometähti jakoi kuvia ”sugar daddyn” kustantamasta luksuksesta – totuus paljastui, kun poliisi sai kaunottaren rysän päältä kiinni

Instagram-tähti Melina Roberge vaikutti sosiaalisen median perusteella elävän luksuselämää, mutta leveä elämäntyyli sai karun lopun.

Melina Roberge tuomittiin Sydneyssa vankeuteen.­

18.4.2018 22:53

Kanadalainen Instagram-kaunotar Melina Roberge jakoi sosiaalisessa mediassa toinen toistaan upeampia kuvia luksuristeilyiltä ja eksoottisista lomakohteista. Robergen, 24, elämä ei kuitenkaan ollut aivan sitä mitä somen perusteella olisi voinut luulla. Fox News ja BBC kertovat Robergen sotkeutuneen huumekauppaan ja yrittäneen salakuljettaa huumausaineita Australiaan.

Fox News kertoo Robergen ja kolmen kahden muun kanadalaisen matkanneen Sea Princess -risteilyaluksella syksyllä 2016 Australiaan mukanaan 95 kiloa kokaiinia. Viranomaiset tutkivat laivan hytit ja löysivät Robergen ja hänen seuralaistensa matkatavaroista kokaiinikätkön. Fox Newsin mukaan lastin arvo katukaupassa olisi ollut noin 17 miljoonaa euroa.

BBC kertoo Robergen kyynelehtineen vuolaasti, kun hänet tuomittiin Sydeyssa keskiviikkona kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen. Tapaus on herättänyt paljon huomiota maailmalla ja Roberge kertoi BBC:n mukaan oikeudelle sotkeutuneensa huumevyyhtiin, koska janosi Instagram-tähteyttä.

– Olin typerä nuori nainen, jolla oli pinnallinen halu ottaa itsestäni kuvia eksoottisissa paikoissa, Roberg itki.

Roberge kertoi tavoitelleensa kuuluisuutta ja halusi muiden kadehtivan hänen ylellistä elämäänsä. Fox Newsin mukaan tuomari piti Robergea varoittavana esimerkkinä somen negatiivisesta vaikutuksesta nuoriin.

– Halusit ottaa kuvia eksoottisissa paikoissa ja julkaista kuvia Instagramissa, jotta saisit mahdollisimman paljon tykkäyksiä ja huomiota. Halusit muiden kadehtivan elämääsi. En usko, että he kadehtivat sinua enää, tuomari Kate Traill napautti.

Sugar daddy kustansi ylelliset lomamatkat

Roberg kertoi oikeudelle hänelle entuudestaan tuntemattoman miehen ottaneen häneen sosiaalisessa mediassa yhteyttä ja tehneen hänelle ehdotuksen, joka tuntui sometähteyttä tavoittelevasta nuoresta naisesta kiinnostavalta. Mies lupasi Robergelle luksuslomia kuluja säästelemättä, jos nainen viettäisi hänen kanssaan aikaa.

Fox Newsin mukaan Roberge ja mies solmivat ”sokerideittailuksi” kutsutun järjestelyn, jossa vanhempi mies tai nainen rahoittaa nuoremman naisen tai miehen elämää. Vastineeksi lahjoista, rahan antamisesta ja esimerkiksi matkoista ”sugar mama” tai ”sugar daddy” viettää aikaa elätettävänsä kanssa ja joissain tapauksessa myös harrastaa seksiä tämän kanssa.

Amerikkalaismedian mukaan oikeudessa kuultiin yksityiskohtainen selostus siitä, kuinka vanhempi mies oli hurmannut Robergen ylellisellä elämäntyylillään ja houkutellut tämän työskentelemään escortina Marokossa. Roberge sanoi aluksi kieltäytyneen salakuljettamasta huumeita Australiaan, mutta suostuneen lopulta järjestelyyn, sillä hänelle luvattiin ilmainen lomamatka.

– Minun oli tarkoitus vain olla ja näyttää siltä, kuin olisin lomalla. Muut ihmiset kuljettaisivat huumeet, Roberge kertoi.

Robergen ja hänen matkakumppaninsa Isabelle Lagane olivat julkaisseet syksyllä 2016 runsaasti kuvia toinen toistaan upeammista lomakohteista, jotka olivat herättäneet paljon huomiota Instagramissa. Lagane tuomittiin marraskuussa vankeuteen hänen myönnettyään salakuljettaneen huumeita. Aikuisviihdealalla työskennellyt Lagane oli suostunut järjestelyyn, jotta saisi maksettua liki 20 000 euron velkansa.

Alla olevassa kuvassa Roberge kuvattuna Isabelle Laganen kanssa:

Fox Newsin mukaan Roberge ei suostunut kertomaan oikeudessa hänet huumevyyhtiin sotkeneen miehen nimeä, sillä pelkäsi miehen tekevän jotain pahaa hänen perheelleen ja ystävilleen.

Robergen ystävät ovat kertoneet haastatteluissa kiinnittäneensä huomiota nuoren naisen hulppeaan elämäntyyliin jo aikoja sitten. Entinen poikaystävä oli ihmetellyt kuinka Roberge poseerasi Facebookissa kuvissa julkkisten suosimissa ravintoloissa, yllään designervaatteet.

– Raha ajoi häntä elämässä eteenpäin ja raha oli hänen elämässään tärkeintä. Hän tapaili itseään vanhempia miehiä, joilla oli hienot autot, koska miehet pystyivät tarjoamaan hänelle hänen kaipaamansa elämäntyylin, entinen poikaystävä on tilittänyt Daily Mail -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?