Viihde

Sini Ariellin päässä pimahti kesken hääpäivän – pilasi koko juhlan käytöksellään: vasta sulhasen hiljainen itku hääyönä havahdutti

Julkaistu:

raivokohtaukset
–Muistan sanoneeni Stuartin naaman edessä hänelle, että vihaan häntä niin paljon että tekisi mieli repiä hänen naamansa irti, niin vihainen olin, Sini Ariell kertoo blogissaan karmeasta hääpäivästään.
Pin up -malli ja tatuoija Sini Ariell, 36, kirjoittaa blogissaan saamistaan rajuista raivokohtauksista. Sini myöntää blogissaan olleensa koko ikänsä raivohullu, kunnes 34-vuotiaana kesken hääyönsä ymmärsi, että asioihin on tultava muutos.

Sini kertoo blogissaan, että oli tottunut olemaan se nopeasti nopeasti kimpaantuva, äkkipikainen ja temperamenttinen raivohullu. Sini kertoo läheistensä tottuneen hänen raivokohtauksiinsa ja ohittaneensa ne olankohautuksella, todeten, että ”sellainen se Sini vaan on.”

– Kyllä, olin se lämminsydäminen ihanan rakastettava Sini ja sitten se toinen puoli minusta oli aivan ääripää, täynnä vihaa.

Sini kirjoittaa ennen rakastaneensa raivoamista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Adrenaliini virtasi kehossani ja sain aina syyn huutaa ja karjua milloin mistäkin. Raivosin ystävilleni, perheenjäsenilleni ja läheisille ihmisille. Tuntemattomille ihmisille olin aina mukava ja positiivinen.

Sini kertoo blogissaan raivonneensa viikossa useita kertoja. Raivarit kestivät toisinaan monta tuntia, joskus vain vartin verran.

– Itse pääsin raivokohtauksesta aina hyvin irti, kunhan se oli saavuttanut huippunsa. Nautin siitä tunteesta, kun annoin itselleni luvan olla ilkeä, hirveä ja äärimmäisen pelottava monelle herkemmälle ystävälleni. Koin, että minulla oli täysi syy raivoon ja oli täysin oikeutettua ottaa kierroksia, milloin mistäkin, Sini kuvailee blogissaan.

– Saatoin rikkoa tavaroita aika ajoin, mutta pääsääntöisesti uhkasin hajottaa tai polttaa talon, auton tai uhkasin ääneen käyttää fyysistä väkivaltaa brutaalisti kuvaillen sen.

Sini kirjoittaa muistaneensa jälkikäteen raivareistaan hyvin vähän, sillä ne menivät kuin sumussa.

– Ei ollut häpeää saada raivarit kadulla, ravintolassa, tai missä tahansa. Ei ollut mitään väliä, ketkä sen näkivät tai mitä he minusta ajattelivat.

– Olin kuin jakomielitautinen. Joskus saatoin pelätä satuttavani jotain. Olin miltei kontrolloimaton. En koskaan satuttanut ketään fyysisesti, vaikkakin uhkasin tekeväni niin. Pahimmat raivokohtaukset olen saanut perheenjäsenteni, ystävieni ja entisten puolisoideni läsnä ollessa.

Sini myöntää ettei koskaan ymmärtänyt raivoamista itsessään, koska ei halunnut ylimielisyyttään kuulla sitä, että hänessä itsessään olisi mitään vikaa.

– Kysyin itseltäni karjuessani tai vetäessäni happea, miksi teen jälleen näin, miksi pilaan tämän päivän tai miksi en vain voisi olla saamatta raivokohtausta.

Sini toteaa tekstissään, että mikäli hän ei saanut raivareita muutamaan päivään, hän alkoi etsiä syitä ja kehittämään vihaa. Sini toteaa olleensa äärettömän taitava lietsomaan itsensä silmittömän vihan ja raivon valtaan. Hän sanoo kokeneensa, että raivarit olivat osa hänen identiteettiään.

Sini toteaa blogissaan, että hänellä oli tuolloin todella huono itsetunto ja oli helppo esittää vahvaa ”raivohulluna.”

Karmea hääpäivä

Kaikki loppui 27.11.2015. Tuolloin Sini meni naimisiin australialaisen Stuart Bondsin kanssa. Parin hääpäivästä kuvattiin jakso tosi-tv-ohjelmaan nimeltään Australia's Cheapest Weddings. Tv-kamerat olivat läsnä Sinin ja Stuartin kodissa kuvaten, kuinka morsian valmistautui hääpäivään.

– Häpesin kotimme sekasotkua ja sitä, että istuin jumppapallon päällä laittaen meikkiäni pikkupöydän äärellä, eikä meillä ollutkaan hienoa valopöytää kuin Hollywood-tähdillä. Huoneessa oli kärpäsiä, kun asummehan maatilalla. Oli kuuma ja hiukseni jo nyt tuntuivat liiskautuvan niskaani, otsalta valui hiki, Sini kuvailee blogissaan.

Sini kirjoittaa olleensa täysin pettynyt meikkiinsä, mikä valtasi hänen ajatuksensa. Eniten häntä kuitenkin ärsytti se, että hän koki olevansa ”läski.”

– Näin itseni ihmishirviönä tungettuani itseni valkoiseen häämekkoon. Tiesin kuvien päätyvän lehtien palstoille, joten vitutuskäyrä oli kovassa nousussa ja ääretön pätemisentarve. Halusin olla virheetön.

Sini esitti iloista tv-kameroiden edessä, vaikka hänen sisällään kiehui.

– Minua v*****i, että olin "mediahuorannut" meidän tärkeän päivän. Minua ahdisti, menisikö kaikki virheettä, koska suorituspaineet olivat kehittyneet jo niin äärimmäisyyksiin.

Sini hymyili tv-kameroille esittäen hassunhauskaa ja räväkkää, vaikka hänen sisällään kiehui raivo.

– Olin äärimmäisen pettynyt itseeni. Olin kutsunut tv:n ja median meidän rakkaudentunnustukseen, päivään, johon ne eivät todellakaan kuulu. Ai että minua v***tti oma käytökseni, muistan sen vieläkin.

Hääseremoniakaan ei sujunut niin kuin Sini olisi toivonut. Pari vihittiin, mutta tv-sarjan ohjaaja tahtoi ottaa ”kohtauksen” uudestaan toista kuvakulmaa käyttäen.

– Siinä vaiheessa itseinho oli noussut jo äärimmäisyyksiin, ja läskiolo sekä tukan hikoaminen alkoivat kehittää kumpuavaa raivonpurskahdusta.

Tv-kuvaukset saatiin purkkiin, minkä jälkeen parin piti ottaa hääkuvat, jotka Sini oli luvannut eräälle lehdelle. Sekin ärsytti Siniä ja nosti hänen raivoaan. Kun kuvat oli saatu otettua, tv-porukka poistui paikalta. Vastavihitty hääpari siirtyi ottamaan omia hääkuviaan hääkuvaajansa Jamien kanssa Newcastleen hiekkarannalle.

– Kun poistuimme maistraatista, se alkoi. Ensimmäinen puuskaus oli, "miksei kukaan v***u sanonut, että mun tukka oli noin huonosti ja miksi kukaan ei voinut sitä korjata. V***u kun ketään ei kiinnosta kuin oma napa ja mun naamani pitäis olla koko ajan esillä hyvin edustettuna eikä tällaisella paskakampauksella..."

– Tiedän, täysin kusipäiseltähän se kuulosti. Ymmärsin jo siinä hetkessä, että tulen pilaamaan hääpäivämme. Koitin rauhoitella itseäni pääni sisällä, siihen kykenemättä, Sini kirjoittaa.
  • Sini ja Stuart hääpäivänään:
Matka kuvauspaikkaan kesti 50 minuuttia ja Sini kirjoittaa valittaneensa koko matkan ajan päivän epäkohtia. Hän toteaa, ettei mikään oikeasti ollut huonosti, hän vain tahtoi lietsoa itsensä raivokohtaukseen ja siten pilata hääpäivän.

– Tuntuu hullulta, miksi halusin tehdä niin. On vaikea ymmärtää, miksi raivohullu haluaa pilata tilanteen tai päivän tahallaan, vaikkei sitä sisimmiltään haluakaan.

– Olo on kuin kaksijakoinen. Sisimmässäni kysyin itseltäni, miksi teen niin ja miksi olen niin äärettömän ilkeä Stuartille ja mitä enemmän olin ilkeä sitä enemmän vihasin itseäni ja sitä ilkeämmäksi muutuin. Päivä oli ihan hirveä. Karjuin molemmille, Stuartille sekä Jamielle. Kaikki, siis ihan kaikki oli mukamas päin v****a. Samoin kuvat kameran linssissä, kuin ilma ja mekko ja meikki ja hiukset ja kengät ja ja ja ja...

– Muistan sanoneeni Stuartin naaman edessä hänelle, että vihaan häntä niin paljon että tekisi mieli repiä hänen naamansa irti, niin vihainen olin. Syytä siihen en tiedä vieläkään. En tiedä syitä yhteenkään saamaani raivariin. Kaikki ne tuntui täysin perustelluilta sillä hetkellä.

Kuvienoton jälkeen hääporukka siirtyi ravintolaan illalliselle. Vieraat onnittelivat paria, mutta Sinin sisällä vaan kiehui.

– Olin niin äärettömän pettynyt, vihainen ja raivokas. Koitin kaikkeni välttää kohtauksen jatkumista, siinä onnistumatta.

Illallisen jälkeen porukka siirtyi pubiin, jossa Sini kertoo olleensa jo rauhoittunut.

– Olin pilannut täysin hääpäivämme ja illallisen sekä koko kauniin kokemuksen. Nämä oli Stuartin ensimmäiset häät ja minun toiset, sekin jostain syystä v*****i minua.

Pubissa Siniltä varastettiin Louis Vuittonin käsilaukku, mutta se ei hetkauttanut häntä lainkaan, sillä hän oli jo niin hengästynyt omasta raivoamisestaan.

Kaikki muuttui yhdessä yössä

Hääyötään pariskunta vietti hotellissa, jonka senkin Sini haukkui heti alkuunsa.

– Menimme nukkumaan ja sitä ennen kerkesin haukkumaan hotellihuoneen ja ihan kaiken mitä siinä huoneessa oli. Ihan hanaveden lämpöisyydestä lähtien. Stuart oli täysin flegmaattinen koko päivän kestäneeseen tilanteeseen, hän sanoi vaan haluavansa nukkumaan. Viimeiseksi häävuoteellamme hän sanoi rakastavansa minua, johon minä vastasin, että toivottavasti kuolen tänä yönä. Käänsin selkäni hänelle ja kävimme nukkumaan, Sini kuvailee blogissaan.

Sini toteaa blogissaan, ettei Stuart ollut tehnyt koko päivänä yhtikäs mitään ansaitakseen Sinin hirvittävän käytöksen. Aamuyöllä Sini kertoo havahtuneensa siihen, että kuuli Stuartin itkevän hiljaa hänen selkänsä takana.

– Halusin esittää vain nukkuvaa ja olla kylmän ylpeä. Kuuntelin hetken, olin shokissa omasta käytöksestäni, en edes ollut juonut alkoholia koko päivänä selittääkseni itseäni. Käännyin hänen puoleensa ja sanoin hiljaa "anteeksi".

– En edes purskahtanut itkuun, olin sen verran häkeltynyt millaiseen tilaan olin rakkaan ihmisen ajanut. Olin järkyttynyt omasta itsestäni. Stuart sanoi minulle "Olen iloinen, että sanoit anteeksi, sillä vannoin itselleni, ellet sano ensimmäiseksi anteeksi, ajan suoraa maistraattiin ja haen välittömästi avioeroa. Minä olen arvokkaampi kuin käytös millä minua kohtelet. Minun ei tarvitse antaa itseäni kohdeltavan näin. Minä olen hyvä ihminen."

Sini kertoo blogissaan, että Stuart sai hänet hakemaan apua ongelmaansa ja myöntämään, että hänellä on ongelmia vihanhallinnan suhteen. Stuart lupasi auttaa Siniä asian kanssa, mutta vaati Siniä hakemaan apua.

– Kysyin vielä, saanko raivareita muka useinkin, hän vastasi "ainakin kerran kaksi päivässä. On kuin kävelisin kananmunan kuorilla kotonamme, odottaen koska räjähtää". Olin shokissa. Miten en ollut huomannut tätä. Olin ajanut itselleni kaikkein rakkaimman ihmisen niin suureen ahdinkoon hänen omassa kodissaan ja pakottanut hänet elämään pelossa, milloin saan raivarit mistäkin.

Sini sanoo puhuneensa asiasta paljon Stuartin kanssa käyden asiaa läpi. Sini toteaa olleensa kiitollinen Stuartille siitä, ettei tämä jättänyt häntä heti karmean hääpäivän ja -yön jälkeen. Sini sanoo alkaneena pikkuhiljaa ymmärtämään omaa käytöstään ja sitä, mistä raivokohtaukset johtuivat.

– Ensimmäinen askel paranemiseen oli tiedostaa, koska raivari on nousemassa. Itse tunnen sen kurkussani puristuksen tunteena. Päätimme yhdessä, että minun tarvitsi vain sanoa ja lopetimme tekemisemme siihen, kävin istumaan rauhassa ja vetämään happea. Näin vältin ensisijaisesti itseni lietsomisen raivon partaalle. Rauhoitin itseni ja muistutin itseäni hääyöstämme. Ei ollut mitään, mitä en olisi tehnyt säilyttääkseni tuon rakkaan ihmisen elämässäni.


Sini kertoo blogissaan soittaneensa kaikille läheisilleen, mukaan lukien ex-miehensä, joille oli mielipahaa raivokohtauksillaan aiheuttanut ja pyytäneensä anteeksi. Sini toteaa olleensa henkisesti sairas.

– Tänä päivänä tuntuvat kaukaiselta nuo raivokohtaukset. En ole saanut niitä yhtä ainoaa sitten hääpäivämme 27.11.2015. Työskentelen asian kanssa edelleen päivittäin. En anna itselleni syitä kerätä raivoa ja puhun välittömästi, kun alkaa siltä tuntua.

Sini pyytää myös blogissaan anteeksi niiltä ihmisiltä, joita on käytöksellään loukannut. Hän toteaa blogitekstissään halunneensa jakaa tämän salaisuuden itsestään, jotta voisi auttaa muita samassa tilanteessa olevia.

– Olen parantuva raivopää varmasti lopun elämäni ajan. Tuntuu hyvältä olla vihdoin oman elämänsä herra ja kohdella kanssaihmisiä aina mukavalla tavalla, ilman että tarvitsee pelätä menettävänsä läheiset rakkaudesta raivoon, Sini kirjoittaa.