Mariah Carey haastettiin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta – alastomana käyskennellyt poptähti piinasi manageriaan: ”Aina alasti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mariah Carey haastettiin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta – alastomana käyskennellyt poptähti piinasi manageriaan: ”Aina alasti”

Laulaja Mariah Carey on joutunut ahdistelukohun keskelle hänen entisen managerina Stella Stolperin syyttäessä poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta.

17.4.2018 12:30

TMZ-sivusto sai haltuunsa oikeuden asiakirjat, joissa Stella Stolper syyttää Mariah Careyn käyttäytyneen sopimattomasti ja irtisanoneen hänet perusteettomasti.

Stolper kuvailee asiakirjoissa Careyn kuljeskelleen jatkuvasti hänen edessään alasti ja tehneen ”seksuaalisia asioita”. TMZ:n tietojen mukaan asiakirjoissa kuvaillaan myös poptähden päihteidenkäyttöä.

– Hän oli aina alasti, eikä juuri koskaan käyttänyt vaatteita Stolperin läsnäollessa.

Manageri oli solminut Careyn kanssa työsopimuksen kolmeksi vuodeksi, mutta sai potkut viime vuonna täysin yllättäen. Hän vaatii poptähdeltä rahallista korvausta perusteettomista potkuista.

Stella Stolper työskenteli Mariah Careyn kanssa useiden vuosien ajan.­

Carey kertoi viime viikolla People-lehdelle kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään, jonka hän salasi vuosikausia. Carey ei ollut hakeutunut hoitoon mielenterveysongelmien vuoksi, vaan kiistänyt koko asian.

– Aivan viime aikoihin asti elin kiistin asian ja eristäydyin. Elin jatkuvassa pelossa, että joku paljastaisi minut, Carey kertoi.

– Se oli liian raskas taakka kannettavaksi ja minä en yksinkertaisesti pystynyt siihen enää. Hain ja sain hoitoa, ympäröin itseni positiivisilla ihmisillä ja palasin sen pariin, mitä rakastan tehdä – laulujen kirjoittamiseen ja musiikin tekemiseen.

Carey kertoi viime viikolla julkisuudessa sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hän sai diagnoosin jo vuonna 2001, mutta hakeutui hoitoon vasta hiljattain.­

Laulaja kertoi Peoplelle saaneensa diagnoosin vuonna 2001, jolloin hän joutui sairaalaan hermoromahduksen vuoksi.

Careyn asianajaja on kommentoinut entisen managerin väitteitä Page Six -julkaisulle ja asianajajan mukaan manageri irtisanottiin, koska tämä teki toiminnallaan hallaa Careyn uralle.

– Hän on levitellyt ilkeitä juoruja lehdissä. Emme vastaa uhkailuihin tai valheisiin, asianajaja jyrisee.

Page Sixin tietojen mukaan manageri Stella Stolperin ja laulajan läheiset välit ovat herättäneet huomiota musiikkipiireissä. 2016 Stoplerin uutisoitiin muuttaneen laulajan luo asumaan ja käytännössä hallitsevan kaikkia poptähden uraan ja elämään liittyviä asioita.

Henkivartijaa odotti hotellihuoneessa puolialaston poppari

Kyseessä on jo toinen Careyn kanssa työskennellyt ihminen, joka syyttää poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta. Careyn henkivartijana toiminut Michael Anello kertoi marraskuussa laulajan nöyryyttäneen häntä töissä, solvanneen häntä ja ahdistelleen häntä seksuaalisesti.

Carey ei Anellon mukaan myöskään ole maksanut hänelle sovittua palkkaa kokonaisuudessaan.

Anello työskenteli Careyn kanssa vuosina 2015-2017.­

TMZ-sivusto kertoi tuolloin Anellon syyttäneen laulajan käyttäytyneen sopimattomasti ja ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Henkivartijan mukaan Carey oli esimerkiksi pyytänyt eräällä lomamatkalla häntä tuomaan matkalaukut huoneeseen.

Anelloa odotti huoneessa läpinäkyvässä aamutakissa keimaillut Mariah Carey, joka oli aukaissut aamutakin niin, että se paljasti poptähden poven.

Anellon mukaan hän yritti poistua huoneesta mahdollisimman nopeasti, mutta vähäpukeinen Carey oli vaatinut Anelloa siirtelemään matkalaukkuja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?