Viihde

Khloé Kardashian paljasti pienen lapsensa nimen

Julkaistu:

perheenlisäys
Khloé Kardashian kertoi Instagramissa, että hänen vastasyntyneen tyttärensä nimeksi tulee True Thompson.
Kardashianin julkkisperheeseen kuuluvan tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin esikoislapsen nimeksi tulee True Thompson. Khloe kertoi lapsen nimestä faneilleen Instagramin välityksellä.

Tyttövauva syntyi viime viikolla varhain torstainaamuna paikallista aikaa Clevelandin ulkopuolella sijaitsevassa sairaalassa. Lapsi on Khloén ja Tristan Thompsonin ensimmäinen yhteinen lapsi. Koripallotähdellä on yksi poika edellisestä suhteestaan.
– Pieni tyttömme, True Thompson, on valloittanut sydämemme täysin ja olemme sekaisin rakkaudesta. On suuri siunaus toivottaa tämä pieni enkeli tervetulleeksi perheeseemme. Äiti ja isä rakastavat sinua, Khloé kirjoitti Instagramissa.

Taustalla suhdekohu

NBA-tähti Tristan Thompsonin ja Kardashianin suhde joutui kohun keskelle juuri ennen synnytystä, kun Thompsonista levisi julkisuuteen arkaluontoista materiaalia. Hänestä julkaistiin useissa medioissa videoita ja kuvia, joissa hän muun muassa suutelee tuntemattoman naisen kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Thompson paineli tuntemattoman tummaverikön kanssa hotellihuoneeseen Manhattanilla. He viettivät hotellissa kahdestaan useita tunteja ennen siirtymistä yksityisklubille jatkamaan illanviettoa.

Väitteiden mukaan pettämisskandaali järkytti Khloéta niin paljon, että synnytys käynnistyi etuajassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt