Yrjö, Jyrki

Viihde

Selviytyjät Suomi -sarjan kuvio muuttuu ensi jaksossa olennaisesti – näin loput pudotukset toteutetaan: Kuka voittaa 30 000 euroa?

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Selviytyjät Suomi -sarjan seuraavassa jaksossa pelin henki muuttuu pienen yllätyksen takia. Varo juonipaljastuksia!
Selviytyjät Suomi -ohjelman sunnuntain jakso oli täynnä suuria tunteita, kun Juhana Helmenkalastaja pudotettiin heimoneuvoston äänestyksessä pois pelistä. 30 000 euron palkintopotista kilpailee nyt enää viisi osallistujaa. Mukana pelissä ovat vielä toimittaja Katja Ståhl, radiojuontaja Kimmo Vehviläinen, pokeriammattilainen Ilari Sahamies, kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hyvinvointibloggaaja Janni Hussi.

Jaksoja on jäljellä neljä kappaletta. Miten loput heimoneuvostot tullaan toteuttamaan? Jos haluat välttää juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän.

Selviytyjien seuraavassa eli kahdennessatoista jaksossa nähdään Gota-saaren ihmissuhteita avaava palkintokilpailu, mutta ei ollenkaan heimoneuvostoa. Näin ollen jaksossa ei putoa ketään.

Heimoneuvoston sijaan kilpailijoille on luvassa kaksi yllätystä, joista jälkimmäinen tulee vaikuttamaan merkittävästi kisan kulkuun. Saarelle on nimittäin piilotettu ylimääräinen koskemattomuusamuletti. Koska pelissä on mukana enää vain viisi kilpailijaa, koskemattomuusamuletin löytyminen on kilpailijalle valtava etu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
 • Yllä olevalla videolla Sara Chafak pohtii amuletin löytämistä ja sitä, miksi ei käyttänyt sitä heimoneuvostossa.
Kolmastoista ja neljästoista jakso sujuvat normaaliin tapaan. Molemmissa jaksoissa on kaksi kilpailua, palkintokilpailu ja koskemattomuuskilpailu. Jaksojen lopuksi järjestetään tavallinen heimoneuvosto.


Toiseksi viimeisen jakson jälkeen finaaliin menee kolme kilpailijaa. Finaalijakso alkaa perinteisesti Selviytyjien tyyliin koskemattomuuskisalla. Koskemattomuuskisan voittaja saa päättää, kenet ottaa kanssaan finaaliin.

– Viimeinen kaksikko viettää siellä saarella kahdestaan vielä yhden yön. Ja sen jälkeen on luvassa viimeinen heimoneuvosto, jossa juryn jäsenet kuumottavat kilpailijoita kysymyksillään, joiden pohjalta he tekevät päätöksen, kenet äänestävät voittajaksi, ohjelman tuottaja Mirko Baas kommentoi IS:lle.

Voittaja saa palkinnoksi 30 000 euroa. Palkintosumma annetaan voittajalle vasta finaalijakson jälkeen, vaikka sarja onkin kuvattu kokonaisuudessaan jo viime kesänä.

Suomalaista Selviytyjät Suomi -ohjelmaa on kuvattu samassa kohteessa Filippiinien saaristossa kuin monien muidenkin maiden versioita samasta ohjelmaformaatista. Baas kertoo, että amerikkalainen tuotantoyhtiö kuvasi samassa kohteessa omaa ohjelmaansa, mutta hieman erilaisilla resursseilla.

– Heillä on ihan käsittämättömän isot resurssit. Meillä oli paikan päällä 28 työntekijää ja heillä oli 420 työntekijää. Vaikka jaksoja kuvattiin aivan sama määrä, Baas kertoo.

Ota kantaa

Kenen toivot voittavan Selviytyjät-kauden?

Sampo Kaulanen 32% Kimmo Vehviläinen 12% Katja Ståhl 12% Ilari Sahamies 11% Janni Hussi 33%
Ääniä yhteensä 19987

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Väkivaltatilanne Lohjalla – paikalla useita poliisipartioita

  2. 2

   Näyttelijä Liisa Paatso on kuollut

  3. 3

   Temptation Island -Eveliinan Instagram-video sytytti someraivon – rasistinen sana oli liikaa: ”En edes halua kuulla mitään anteeksipyyntöä”

  4. 4

   Varo tätä pelottavan uskottavaa huijausta – ”tunnuksellasi tehtiin 84,12 $ ostos”

  5. 5

   Ennuste muuttui taas – Ilmatieteen laitos: Tällainen on vapun sää

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Sebastian Vettelin F1-autosta löytyi salainen vipu – tätä ei ole Räikkösen Ferrarissa

  2. 2

   Lentoemäntä Martina, 29, muuttui vuodessa täysin – vaaleaverikön uusi ulkonäkö lyö ällikällä: ”Halusin tulla aidoksi afrikkalaiseksi naiseksi”

  3. 3

   Sivullinen näki kuinka pyöräilijä pyyhälsi pelastuslaitoksen sulkumerkeistä välittämättä tulvivalle tielle – ja hävisi vedenpinnan alle

  4. 4

   Kirja: Maria Veitolan 5-vuotias poika aiheutti kiusallisen tilanteen HopLopissa – näin julkisuus vaikuttaa perhe-elämään

  5. 5

   Ohikulkija huolestui oudosta liikehdinnästä heikoilla jäillä ja soitti 112:een – kopteripelastajia odotti yllättävä näky

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Ruotsalainen huippu-DJ Avicii on kuollut 28-vuotiaana

  2. 2

   Monen kammoksuma muotivillitys saapui myös uikkarityyliin – tätä ei ole totuttu rannalla näkemään

  3. 3

   Asunnottomaksi jäänyt Björn, 54, ”muutti” Ruotsin-laivaan – näin paljon hän maksaa asumisestaan

  4. 4

   Sini Ariellin päässä pimahti kesken hääpäivän – pilasi koko juhlan käytöksellään: vasta sulhasen hiljainen itku hääyönä havahdutti

  5. 5

   Perheenäiti sai kylmiä väreitä, kun hänen taaperonsa kurkisti viemäriin ja sanoi legendaarisen kauhurepliikin – mistä tyttö oppi lauseen?

  6. Näytä lisää