Viihde

Maailman kauneimmaksi säätytöksi ylistetty Yanet, 27, myönsi käyneensä kauneusleikkauksessa – kuuluisat kurvit eivät olekaan täysin luomut

Julkaistu:

Yanet Garcia tunnetaan säälähetystensä lisäksi myös upeasta ulkonäöstään.
Meksikolaisesta Yanet Garciasta on tullut sosiaalisessa mediassa sensaatio. Garcian, 27, säätiedotuksista on tullut valtavan suosittuja paitsi hänen kotimaassaan Meksikossa, myös ympäri maailmaa.

Maailman seksikkäimmäksi ja kauniimmaksi säätytöksi ylistetty Garcia nähdään tv-ruudussa usein vartaloa korostavissa asuissa. Garcialla on sosiaalisessa mediassa erittäin innokas fanijoukko, jolle kaunotar jakaakin Instagramissa kuvia säälähetyksistään ja treeneistään.
Suosionsa myötä Garcia on päässyt tähdittämään meksikolaisten artistien musiikkivideoita ja hänet nähdään usein miestenlehtien sivuilla.


Sosiaalisessa mediassa on arvuuteltu jo pitkään, onko Garcialle tehty mahdollisesti kauneusleikkauksia, sillä hän näyttää huomattavasti erilaiselta kuin muutama vuosi sitten:
Kauneusleikkaukset nousivat puheenaiheeksi myös tv-ohjelmassa, jossa Garcia nähtiin vieraana. Juontaja Adela Micha tenttasi Garciaa juontamassaan La Saga -ohjelmassa ja kysyi kaunottarelta suoraan, onko hänelle tehty kauneusleikkauksia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Haluaisimme tietää, että oletko täysin luonnollinen vai onko vartaloosi laitettu jotakin, Micha pamautti ja osoitti Garcian takapuolta.
Garcia huomautti, ettei hän ole koskaan väittänyt vartalonsa olevan täysin luomu, mutta hänen takapuoltaan ei ole korjailtu kirurgin veitsen alla.

– Peppuni on täysin aito. En ole koskaan kiistänyt rintaleikkausta, mutta kaikki muu vartalossani on täysin luomua, Garcia vastasi.
Kyseessä on ensimmäinen kerta kun palvottu somekaunotar on myöntänyt julkisuudessa käyneensä kauneusleikkauksessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Daily Star kertoo Garcian liittyneen suositun Hoy-aamushow’n tiimiin, jossa hän lukee säätiedotuksia. Garcia on julkaissut aamu-tv:n lähetyksistä useita videoita omalla YouTube-kanavallaan, joista nähdään millaiset säälähetykset ovat tehneet hänestä valtavan suositun.

Alla olevalla videolla Garcian säälähetys maaliskuulta. Garcian lähetys alkaa kohdasta 00:20: