Viihde

Suosikkijuontajasta toistamiseen isä – paljasti yksityiskohtia dramaattisesta synnytyksestä: ”Vaimoni sanoi, ettei pääse autoon, vaan synnyttää nyt”

Julkaistu:

Late Night -juontajan toinen lapsi ei syntynyt sairaalassa.
Suositun Late Night -ohjelman juontaja Seth Meyers paljasti viime viikolla tulleensa toistamiseen isäksi. Kovin tavallinen ei synnytystarina ollut, sillä Meyers kertoi vaimonsa Alexi Ashen synnyttäneen lapsen kerrostalon aulassa.

Meyers kertoi Ashen tunteneensa varhain sunnuntaina, että synnytys oli lähellä. Kun Ashe tajusi, että lapsi tosiaan oli tulossa, Meyers tilasi taksin.

Kumpikaan ei arvannut, että lapsi oli jo hyvää vauhtia tulossa maailmaan. He pääsivät asuintalonsa aulaan, kun synnytys oli jo käynnissä.

– Vaimoni sanoo vain, ettei pääse autoon vaan synnyttää lapsen nyt. Vauva on tulossa, Meyers kertoi ohjelmassaan tilanteesta Entertainment Tonightin mukaan.Meyers epäili ensin, että vaimo vain ylireagoi. Kunnes katsoi vaimoaan uudestaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ainoa tapa kuvailla sitä on joku, joka piilottelee vauvaa verkkareissaan. Se näytti ihan siltä, kuin joku yrittäisi salakuljettaa vauvan koneeseen.


Juontaja soitti hätänumeroon, mutta ensihoitajien saavuttua paikalle, lapsi oli jo syntynyt.

– Soitin hätänumeroon ja minuutin keskustelun aikana sanoin: ”Me olemme saamassa lapsen...me saamme lapsen...me saimme lapsen.”

Meyers jakoi myös Twitterissä linkin jaksoon, jossa kertoo poikansa syntymästä. Linkin yhteydessä Meyers kehuu vaimoaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tässä tarina siitä, miten vaimoni sankarillisesti synnytti lapsemme aulassamme, kun minä seisoin vieressä ja tein...hyvin vähän.


Seth Meyers ja ihmisoikeusasianajaja Alexi Ashe ovat olleet naimisissa vuodesta 2013. Parin esikoinen syntyi maaliskuussa 2016.

Myös esikoinen syntyi kiireellä. Meyers on kertonut, kuinka tuolloin oli lähellä, että poika syntyy taksiin. Tulevat vanhemmat ehtivät kuitenkin juuri ja juuri sairaalaan ennen kuin Ashe Olson -nimen saanut poika syntyi.

Huhtikuun 8. päivä syntynyt kuopus sai nimekseen Axel Strahl.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt