Perheenäiti sai kylmiä väreitä, kun hänen taaperonsa kurkisti viemäriin ja sanoi legendaarisen kauhurepliikin – mistä tyttö oppi lauseen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Perheenäiti sai kylmiä väreitä, kun hänen taaperonsa kurkisti viemäriin ja sanoi legendaarisen kauhurepliikin – mistä tyttö oppi lauseen?

Perheenäiti koki kauhunhetkiä pikkutyttönsä kanssa kylpyhuoneessa.

16.4.2018 11:54

Se on yksi kauhugenren legendaarisimmista repliikeistä, nimittäin Stephen Kingin Se-kirjan ”Hi, Georgie” -tervehdys.

Kohtauksessa Pelle Penninvenyttäjä huikkaa pienelle Georgie-pojalle viemäristä tervehdyksen, kun kuusivuotiaan Georgien paperivene ajautuu sadeveden mukana viemäriin. Georgie kertoo, että ei saisi jutella vieraille, mutta karmea klovni saa ylipuhuttua viattoman pienen pojan puolelleen. Sen jälkeen demoninen klovni murhaa pojan raa’asti.

Voit katsoa kohtauksen elokuvaversion vuodelta 1990 alla olevalta Youtube-videolta.

Mirror-lehti kertoo perheenäidistä, joka järkyttyi, kun hänen kolmivuotias tyttärensä kurkisteli kylpyhuoneessa viemäriin ja toisteli ”Hi, Georgie” -tervehdystä.

Äiti avautui aiheesta Twitterissä ja julkaisi päivityksen, jossa kertoi, miten hänen kolmevuotias lapsensa sai hänet lähestulkoon ”paskomaan housuihinsa” kesken tavallisen arkipäivän.

– Hän ei todellakaan ole koskaan nähnyt ensimmäistäkään kauhuelokuvaa, äiti kirjoitti päivityksessään.

Sitten äidille selveni totuus. Tyttären Pipsa Possu -lelu oli tippunut viemäriin ja tyttö huuteli George-nimistä hahmoa kuvaavan lelunsa perään.

Pipsa Possu on suosittu lastenohjelma myös Suomessa. Ohjelmaa on esitetty jo pitkään Ylellä. Suomalaisten vanhempien ei kuitenkaan tarvitse pelätä vastaavaa tilannetta, sillä possujen nimet on käännetty tutun suomalaisiksi. Pipsa Possun pikkuveljen nimi ei ole suomalaisversiossa George, vaan kotoisammin Jyri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?