Sarjapettäjän Instagramissa alkoi myrsky – 27-vuotiaalle koripalloilijalle kylmää kyytiä raskaana olleen Khloé Kardashianin pettämisestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sarjapettäjän Instagramissa alkoi myrsky – 27-vuotiaalle koripalloilijalle kylmää kyytiä raskaana olleen Khloé Kardashianin pettämisestä

Koripalloilija Tristan Thompsonin tuorein Instagram-kuva on kerännyt lähes 300 000 kommenttia. Suurin osa niistä koskee sitä, että hän petti naisystäväänsä Khloé Kardashiania useiden naisten kanssa, kun Khloé odotti parin tyttövauvaa.

15.4.2018 13:53

Valtavan pettämiskohun keskellä oleva koripalloilija Tristan Thompson on saanut Instagram-seinälleen tuhansia kommentteja pettyneiltä faneilta. Thompsonista on julkaistu lehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa arkaluontoisia videoita, joissa hän pettää naisystäväänsä Khloé Kardashiania. Entistä järkyttävämmän tilanteesta tekee se, että Khloé oli viimeisillään raskaana, kun pettäminen vuoti julkisuuteen.

Khloé synnytti parin tyttövauvan torstaina. The Mirror -lehti kertoi, että Khloé alkoi saada ennenaikaisia supistuksia nähtyään pettämisvideot. Pettämisskandaali on ollut tällä viikolla yksi Yhdysvaltain viihdemedian puiduimpia aiheita. Myös useat tavalliset amerikkalaiset ovat ottaneet aiheeseen kantaa, ja suurin osa osoittaa sympatiansa Khloélle. Arvatenkin myös Tristan Thompsonin oma Instagram-tili on täyttynyt kohua koskevista kommenteista.

Sen sijaan, että kommenteissa olisi vain tyydytty haukkumaan Tristan pystyyn, ovat kommentoijat alkaneet vitsailla sivulla Tristanin kustannuksella. Tristanin Instagram-kuvaan on ilmestynyt yli 292 000 kommenttia. Iso osa kommenteista alkaa sanoilla: ”I hope....” eli ”Minä toivon.”

Sen jälkeen kommentoijat ovat kirjoittaneet, mitä kekseliäimpiä toiveita Khloéta pettäneelle Tristanille. Muun muassa tällaisia toiveita miehen tulevaisuuteen on esitetty:

– Toivon, että Kris Jennerillä (Khloén äiti) on suunnitelma varallesi.

– Toivon, että juutut hissiin Solangen kanssa, kirjoittaa eräs kommentoija viitaten Beyoncén siskoon Solange Knowlesiin, joka kävi hississä Jay Z:n kimppuun, kun tälle selvisi, että tämä oli pettänyt Beyoncéa.

– Toivon, että kun leikkaat varpaankynsiäsi, kynsi lentää silmääsi.

– Toivon, että joka kerta kun olet itsepalvelukassalla, kassa ilmoittaa sinulle: ”Siirrä tuote pakkausalueelta.”

– Toivon, että joka kerta, kun sinulla on sukat jalassa, astut vahingossa märkään kohtaan.

– Toivon, että isket varpaasi jokaiseen ovenkarmiin, jonka ohi kävelet.

Khloé ja Tristan järjestivät tyttövauvalleen näyttävät vauvakutsut maaliskuussa. Ennen pettämiskohua Khloé kehui usein, kuinka ihana Tristan on hänelle raskauden aikana ollut.­

– Toivon, että löydät hämähäkin huoneestasi ja kun olet menossa hakemaan jotain, millä tapat sen, huomaat että hämähäkki on kadonnut.

– Toivon, että kun sinä kävelet kadulla ja näet ihmisen, joka vilkuttaa sinulle, niin tämä ihminen vilkuttikin oikeasti takanasi olevalle ihmiselle.

– Toivon, että saat vakavan ummetuksen ja sitä hoitaa miespuolinen sairaanhoitaja Gaylord Focker.

– Toivon, että joka kerta kun puhut, joku keskeyttää sinut aina.

– Toivon, että joka kerran kun ostat jotain kassakoneesta loppuu kuittipaperi ja joudut odottamaan jonossa.

Tristan ja Khloé kuvattuna treffeillä syyskuussa 2016.­

– Toivon, että joka kerran kun olet lentokoneessa, takanasi olevalla istuimella on vauva, joka itkee koko lennon ajan.

– Toivon, että kaikki Facebook-ilmoituksesi ovat kutsuja Farmville-peliin.

– Toivon, että kaadat muroja kulhoon ja vasta sen jälkeen huomaat, ettei sinulla olekaan maitoa.

– Toivon, että astut monen legon päälle.

Useat ihmiset ovat kommenteista innoissaan ja toivovat, että niitä satelee kuvaan lisää. Kommenttien joukosta löytyy myös asiallisia kommentteja ja toiveita.

– Toivon, että sinä ja Khloé Kardashian selviätte tästä ja jos ette yhdessä, niin ainakin siten, että pikkutyttösi elämässä on isä. Se on se, mitä minä toivon, eräs kommentoija kirjoittaa.

Petti useiden naisten kanssa

US Weeklyn mukaan 27-vuotias Thompson on jäänyt kiinni ainakin neljän naisen kanssa suutelemisesta ja kaulailusta. Lehden mukaan Tristan petti Khloéta myös viidennen naisen kanssa. Naisen kerrotaan matkustaneen eri kaupunkiin tavatakseen koripalloilijan.

US Weeklyn mukaan Thompson katuu tekojaan syvästi ja toivoo, että Khloé ja tyttövauva jäisivät asumaan hänen kanssaan. Myös Khloén entinen aviomies ex-koripalloilija Lamar Odom petti Khloéta.

– Koska Khloé on kokenut tämän ennenkin Lamarin kanssa, hän on hyvin hämmentynyt siitä, mitä hänen tulisi tehdä, US Weeklyn haastattelema lähde sanoo.

Lähteen mukaan Khloén äiti Kris Jenner toivoo tyttärensä jättävän Clevelandin ja tulevan vauvansa kanssa Los Angelesiin heti, kun lääkärit antavat vauvalle ja äidille matkustusluvan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?