Jännittynyt Jari Sillanpää astui lavalle huumekohun jälkeen – rupatteli ajatuksiaan yleisölle: ”Ei se aikuisenakaan aina helppoa ole...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jännittynyt Jari Sillanpää astui lavalle huumekohun jälkeen – rupatteli ajatuksiaan yleisölle: ”Ei se aikuisenakaan aina helppoa ole...”

Jari Sillanpää sai lähes täydeltä yleisöltä isot aplodit lavalle astuessaan.

Jari Sillanpää rentoutui keikan alkamisen jälkeen nopeasti.

14.4.2018 19:19

Laulaja Jari Sillanpää palasi lauantai-iltana keikkalavalle ensimmäistä kertaa alkuvuoden huumekohun jälkeen. Viimeksi hän esiintyi vuodenvaihteessa.

Lähes täysi yleisö taputti Sillanpään Kajaanissa lavalle innokkaasti. Sillanpää astui lavalle täysin ajoissa pari minuuttia kello seitsemän jälkeen. Hän aloitti konsertin vuonna 2008 julkaistulla kappaleellaan Ihmisiä suviyössä.

Hyväntuulisen oloinen laulaja on pukeutunut keikalleen farkkuihin ja pikkutakkiin. Kaulassaan hänellä on kietaistuna kevyt huivi, ja hän yski hieman lavalla. Yleisö osoitti Sillanpäälle tukeaan viheltämällä ja taputtamalla.

– Meitä jännittää, Sillanpää lausui yleisölle.

Artisti lauloi toisena kappaleenaan Katri Helenan Nuoruus on seikkailu -biisin. Hän rupatteli lavalla yleisölle rentoutuneen oloisena.

– Nuoruus on vaikeaa, mutta ei se aikuisenakaan aina helppoa ole, Sillanpää sanoi toisen biisin jälkeen.

Tämän jälkeen keikalla kuultiin Sillanpään Vain elämää -ohjelmassa esittämä Apulannan hittikappale. Se sai yleisön jammailemaan salissa innostuneina.

Valokeilassa-niminen kevätkiertue alkaa lauantaina kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsästä Kajaanista ja seuraava esiintyminen on sunnuntaina Kempeleessä Zemppi Areenassa.

Alun perin kiertueen piti startata Rukalta perjantaina, mutta Rukahovi perui esiintymisen huumekohun takia. Myös Syvälahden viihdekeskus ja Siikaisten kunta ovat peruuttaneet Sillanpään esiintymiset kesätapahtumissa. Järvenpäässä peruttiin koko heinäkuinen RetroFest-tapahtuma, jossa Sillanpään piti olla vetonaulana.

IS tapasi Sillanpään ennen keikkaa konserttipaikalla. Hän kertoi tunnelmistaan IS:lle todella hyväntuulisena. Mukana oli miesystävä Siim Bahmatsov.

– Iloisella mielellä olen ja odotan kovasti esiintymistä. Pitää yrittää siivota suu ennen keikkaa ja vähentää läpän heittoa, ettei tule vääriä käsityksiä, laulaja huikkasi taksista noustessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?