Näyttelijä Will Ferrell kiidätettiin sairaalaan – joutui vakavaan auto-onnettomuuteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Will Ferrell kiidätettiin sairaalaan – joutui vakavaan auto-onnettomuuteen

Näyttelijä Will Ferrell oli matkustajana autossa, joka pyörähti katolleen moottoritiellä Kaliforniassa.

Will Ferrell joutui auto-onnettomuuteen myöhään torstai-iltana.

13.4.2018 20:00

Viihdesivusto TMZ uutisoi, että Hollywood-tähti ja koomikko Will Ferrell on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen. Sivuston mukaan Ferrell kiidätettiin sairaalaan torstai-iltana Yhdysvalloissa sattuneen onnettomuuden seurauksena.

TMZ:n mukaan 50-vuotias Ferrell oli matkustajana maasturissa Orange Countyssa, Kaliforniassa, kun se osui toiseen autoon ja kääntyi katolleen. Ferrellin lisäksi sairaalaan kuljetettiin kaksi muuta henkilöä. Onnettomuus sattui kello 11 illalla paikallista aikaa.

TMZ:n haastattelemien silminnäkijöiden mukaan toinen auto kiilasi Ferrellia kyydinneen auton perään moottoritiellä niin, että se ajautui pyörimään ja kääntyi katolleen. Sivuston mukaan tapaukseen ei liity huumeita tai alkoholia eikä ketään ole toistaiseksi pidätetty onnettomuuden vuoksi.

Washington Postin mukaan on epäselvää, mikä onnettomuuden aiheutti.

Toistaiseksi on epäselvää, kuinka pahoja vammoja Ferrell sai onnettomuudessa. Näyttelijän kerrotaan olleen tajuissaan ja puhuneen puhelimessa samalla, kun ensihoitajat kuljettivat häntä sairaalaan. Erään silminnäkijän mukaan Ferrellin kanssa samassa autossa ollut nainen loukkaantui vakavammin.

Will Ferrell on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja hänet tunnetaan menestyneenä koomikkona. Ferrell on ollut mukana suositussa Saturday Night Live -sarjassa vuodesta 1995. Hänet on nähty esimerkiksi Hokkarihemmot, Austin Powers, Zoolander ja Katastrofikytät-elokuvissa.

Mark Wahlberg ja Will Ferrell elokuvassa Daddy’s Home 2.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?