Tyrmistyttävä muodonmuutos: Tältä ”sugar maman” elättämä Joni, 22, näytti neljä vuotta sitten – kohautti BB-talossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tyrmistyttävä muodonmuutos: Tältä ”sugar maman” elättämä Joni, 22, näytti neljä vuotta sitten – kohautti BB-talossa

Joni Hesselgren esiintyi neljä vuotta sitten Big Brotherissa. Tuolloin hän oli vasta 18-vuotias nuori mies.

13.4.2018 15:36

Tv-katsojat kuuntelivat ällistyneinä, kun 22-vuotias Joni Hesselgren kertoi torstai-iltana MTV3-kanavalla erikoisesta elämästään.

Hesselgrenin nimi nousi esiin mediassa maaliskuussa, jolloin hän kertoi radio Rockin haastattelussa harrastavansa ”sokerideittailua”.

Hesselgren kertoi Radio Rockilla, että hänellä on tällä hetkellä ”sugar mama”, joka maksaa hänelle rahaa kuukausittain. Vastapainoksi Hesselgren käy treffeillä ja tarjoaa seuraansa miehille sekä sugar mamalle. Hän on tehnyt yhteistyötä sugar mamansa kanssa neljä vuotta.

Hesselgren ilmaisi ajatuksiaan MTV3-kanavalla Tuomas Enbusken haastattelussa.

– Prostituutio ja sugar dating ovat kaksi eri asiaa. Ei siinä ole kyse seksistä. Sugar datingissa kyse on enemmän parisuhteessa, jossa on hyötyä, hän sanoi tv-lähetyksessä.

– Jos joku lähettäisi sulle kirjekuoren, jossa on kaksi tonnia ja että käydään kahvilla, niin miksi ei? Hän sanoi myös.

Sokerideittailu tarkoittaa sitä, että vanhempi ja varakkaampi sugar daddy tai sugar mama maksaa nuorelle ystävälleen tavaroita tai palveluita, joihin hänellä ei muuten olisi varaa. Vastalahjaksi he saavat esimerkiksi ystävyyttä, tai joissain tapauksessa seksuaalisiakin palveluksia.

Nuoren miehen ajatukset herättivät paljon keskustelua katsojien keskuudessa. Lue lisää keskustelusta ja tv-lähetyksesta IS:n aiemmasta jutusta täältä.

Nousi julkisuuteen jo vuonna 2014

Joni Hesselgren nousi julkisuuteen ensimmäisen kerran jo neljä vuotta sitten, kun hän oli vasta 18-vuotias nuori mies. Joni osallistui tuolloin Big Brother -ohjelman toistaiseksi viimeiseksi jääneelle kaudelle. Hän lähti kilpailusta kotiin yhdeksäntenä. Osallistujia oli 21.

BB:tä tuolloin seuranneet muistavat Jonin talon nuorimmaisena, jonka vetelä elämänasenne ärsytti ja ihastutti tv-katsojia. Joidenkin mielestä vantaalainen Joni oli suloinen, toisten mielestä turhan saamaton.

Tältä Joni näytti osallistuessaan Big Brotheriin neljä vuotta sitten.­

Joni kertoi ohjelmassa varsin avoimesti siitä, miten ei millään jaksaisi tehdä palkkatöitä tai opiskella. Hän oli ohjelmaan tullessaan työtön, eikä työnhaku liioin innostanut miestä.

18-vuotias Joni oli BB-taloon astellessaan hyvin eri näköinen kuin nykyään. Hänellä oli tuolloin aivan vaaleaksi värjätty tukka, meikittömämmät kasvot ja tavallinen nuoren miehen vaatetyyli.

Joni jäi katsojien mieleen möläytyksistään. Hän ei muun muassa tiennyt, että Suomessa on susia.­

Nykyään Joni on Instagraminsa perusteella hyvin erinäköinen. Joni ehostautuu voimakkaasti, hänen hiuksissaan on muodikas moniväri ja hän käyttää merkkivaatteita.

Joni putosi BB:stä yhdeksäntenä. Osallistujia oli 21.­

Kun Jonilta kysyttiin ennen Big Brotherin alkamista vuonna 2014 MTV:llä hänen suurimpia saavutuksiaan elämässä, hän vastasi muun muassa, että opiskelupaikan saaminen oli suuri saavutus, vaikka hän jättikin opintonsa sen jälkeen kesken. Suurena saavutuksena hän näki myös BB-taloon mukaan pääsemisen.

Jonilta kysyttiin myös, missä hän näkee itsensä kymmenen vuoden päästä.

– Oon töissä jossain sellaisessa paikassa, jossa viihdyn, ja elän sitä hienoa ja kiireistä elämää, jossa ei ole rahasta pulaa, Joni vastasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?