Ex-supermalli väitti joutuneensa Bill Cosbyn raiskaamaksi – ”Tunsin oloni nöyryytetyksi, iljettäväksi ja häpäistyksi”

Janice Dickinson todisti torstaina Bill Cosbyn uusintaoikeudenkäynnissä Pennsylvaniassa.

Janice Dickinson antoi todistajanlausunnon Bill Cosbyn uusintaoikeuden neljäntenä päivänä.

13.4.2018 1:42

Entinen supermalli Janice Dickinson väitti torstaina oikeudessa, että koomikko Bill Cosby huumasi ja raiskasi hänet 1980-luvulla.

Dickinson pääsi ääneen Cosbyn uusintaoikeudenkäynnissä, jossa miestä syytetään entisen ystävänsä ja kollegansa Andrea Constandin huumaamisesta ja seksuaalisesta ahdistelusta vuonna 2004 Philadelphiassa.

– Halusin lyödä häntä, halusin lyödä häntä nyrkillä kasvoihin. Olin vihainen ja tunsin oloni nöyryytetyksi, iljettäväksi ja häpäistyksi, Dickinson sanoi valamiehistölle.

Kymmenet naiset ovat syyttäneet Cosbya ahdistelusta, mutta vain Constandin tapaus on johtanut syytteeseen, koska mahdolliset muut rikokset ovat vanhentuneita. Cosby jätettiin tuomitsematta viime vuoden oikeudenkäynnissä, kun valamiehistö ei päässyt yksimielisyyteen hänen syyllisyydestään.

Dickinson kertoi Cosbyn ottaneen häneen vuonna 1982 yhteyttä ja tarjonneen ura-apua. Nainen matkusti tämän luo Nevadaan.

Bill Cosby kävelee kohti oikeussalia Norristownissa, Pennsylvaniassa 12. huhtikuuta 2018.

Kuukautiskivuista kärsinyt Dickinson väitti saaneensa Cosbylta pienen sinisen pillerin. Sen jälkeen kaksikko päätyi miehen huoneeseen.

– Pääni oli pyörällä. Kun puhuin, se ei kuulostanut siltä, että sanoja tuli ulos. Emme keskustelleet urastani. Hän oli puhelimessa.

Dickinson sanoi Cosbyn kiivenneen hänen päälleen puhelun jälkeen.

– Muistan hänen hengityksensä ja sen, miltä hänen suudelmansa maistui – sikareilta ja espressolta. ”Koko Amerikan isä”, naimisissa ollut viiden lapsen isä, oli päälläni. Kuinka kovin väärää se olikaan.

Nainen kertoi löytäneensä seuraavana päivänä siemennestettä jalkojensa välistä. Kun hän kysyi Cosbylta seuraavana päivänä, miksi tämä teki sen, reaktio oli hiljaisuus.

Leppoisaa perheenisää Cliff Huxtablea huippusuositussa Cosby Show’ssa 1980- ja 1990-luvulla esittänyt Cosby on kiistänyt syytteen. Hänen lakimiestensä mukaan Constand on onnenonkija ja huijari.

Lähde: Reuters

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?