Viihde

Temptation Islandilla romahtanut Markus kertoo, miksi ei voinut jatkaa ohjelmassa – sinkkumiehen sanat olivat viimeinen pisara: ”Kilahti nuppiin”

Julkaistu:

tis
Markus ja Noora kertovat Temptation Island Extrassa heidän suhteensa olleen koetuksella kuvausten jälkeen.
Temptation Islandilla nähtiin torstaina esitetyssä jaksossa erittäin tunteikas iltanuotio. Markus romahti kuultuaan Nooran harkitsevan eroa, eikä kyennyt enää jatkamaan kuvauksia. Markuksen ja Nooran matka Temptation Islandilla päättyi dramaattisesti iltanuotiolle.

Pari kertoo Temptation Island Extra -jaksossa mitä saarella tapahtui iltanuotion jälkeen. Tv:ssä ei näytetty Nooran reaktiota Markuksen tunnemyllerrykseen, eikä myöskään sitä, mitä Markukselle tapahtui iltanuotion jälkeen.

Extrassa esitettävällä videolla Noora kertoo kameroille Markuksessa olevan mustasukkainen puoli ja että hän reagoi hyvin voimakkaasti esimerkiksi riitatilanteissa.

– En oikein tiedä mitä hän on ajatellut asioista. Näen todennäköisenä, että jatketaan, Noora kertoo kameroille hänen ja Markuksen suhteen jatkosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sami Kurosen vieraaksi Extraan saapuvat viettelysten saarelta kotiin palanneet Markus ja Noora, jotka kertovat mitä tapahtui kuvausten jälkeen. Markus näkee jaksossa ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan videon, jossa Noora keskustelee saarella sinkku-Markuksen kanssa parisuhteensa tilasta. Noora kertoo videolla hänen ja Markuksen suhteen edenneen vauhdilla, eikä Noora ole aivan varma mitä haluaa tulevaisuudelta.

Markus sanoo uskovansa, että jos he olisivat jääneet saarelle, olisivat he eronneet. Pari myöntää, etteivät he ole keskustelleet tapahtuneesta kuvausten jälkeen.

– Markus tunkeutuu aina kuoreensa. Reissun jälkeenkin hän on ollut kuoressaan. Hän ei suostu puhumaan ammattilaiselle, eikä mullekaan, Noora kertoo.

– En tiedä mikä siinä mahtaa olla, että en osaa keskustella. Reissun jälkeen on ollut paljon ahdistusta ja stressitiloja, Markus myöntää.

”Kuppi kaatui”

Markus sanoo Kuroselle ettei yksinkertaisesti kestänyt enää olla saarella. Hänen ahdistustaan lisäsi Elias, joka arvosteli avoimesti sinkkunaisten ja oman puolisonsa Vilman ulkonäköä. Markus kuvailee sinkkunaisten tulleen itkien kertomaan Eliaksen julmista sanoista hänelle ja Danielille.

Video, jossa Noora kertoo harkitsevansa eroa, oli viimeinen pisara.

– Kuppi kaatui. Viimeinen tilkka oli sinkku-Markuksen sanat. Se kilahti nuppiin, Markus kertoo saarella kokemastaan romahduksesta.


Kuronen kysyy parilta miten he aikovat jatkaa tästä eteenpäin. Markus sanoo, että uskoo hänen ja Nooran pystyvän jatkossa keskustelemaan asioista entistä avoimemmin.

– Ei reissun jälkeen suhde ole ollut missään hyvässä kunnossa. Toivon, että suhde menisi parempaan suuntaan, että voitaisi olla yhdessä, Markus sanoo.

– Ollaan me keskusteltu, että ei tämä näin voi jatkua, Noora komppaa.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Video: Markus murtuu ja häipyy kesken kaiken iltanuotiolta – Sami Kuronen: ”Tää ei ole Bamsen tuoksuinen seuramatka”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat