Temptation Islandin shokkikäänne kuohuttaa – katsojilta ei herunut sympatiaa: ”Voi mennä puurot ja vellit sekaisin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandin shokkikäänne kuohuttaa – katsojilta ei herunut sympatiaa: ”Voi mennä puurot ja vellit sekaisin”

Temptation Islandin kesken jättäneen pariskunnan päätös herätti runsaasti keskustelua netissä.

13.4.2018 6:45

Temptation Islandin torstain jaksossa nähtiin järisyttävä käänne, kun sarjan neljästä parista jätti leikin kesken. Jo useilla iltanuotioilla tuskaillut Markus koki lopullisen murtumisen, kun hän seurasi videolta tyttöystävänsä Nooran puuhia sinkkumiesten keskellä.

Video: Markus murtuu ja häipyy kesken kaiken iltanuotiolta – Sami Kuronen: ”Tää ei ole Bamsen tuoksuinen seuramatka”.

Markukselle näytetyltä videolta selvisi, ettei Noora ollut juuri ikävöinyt häntä ja että nainen oli harkinnut eroa jo jonkin aikaa. Tieto oli Markukselle shokki ja hän pyöritteli epäuskoisena päätään.

– Ei meillä parisuhteessa ollut mitään ongelmaa. Ei ainakaan mun mielestä, 22-vuotias Markus hämmästeli.

Kun Sami Kuronen tivasi Markukselta vastausta siihen, miksi Noora mahtoi haluta erota, menetti mies hermonsa täysin, huusi ja itki ja paiskasi lippiksensä maahan poistuen paikalta.

Illan päätteeksi Kuronen ilmoitti Nooralle, ettei Markus ollut enää kykeneväinen jatkamaan sarjassa.

Katsojilta ei sympatiaa

Yllätyskäänne dramaattisella iltanuotiolla ei juuri saanut tv-katsojilta sympatiaa. Monen mielestä oli täysin parin oma vika, että tilanne eteni siihen pisteeseen, jossa toinen osapuoli murtui. Osa katsojista koki myös, että lopetuspäätös oli ollut odotettavissa jo pitkään.

– No se oli selvää, että Markus ei kestä loppuun asti. Kyse oli vaan siitä, milloin tulee ilmoitus, että Noora ja Markus jättävät leikin kesken, kommentoi eräs IS:n lukija käännettä.

Monen sarjaa aktiivisesti seuranneen IS:n lukijan mielestä pareilla ei pitäisi olla mitään asiaa Temptation Islandille, mikäli heidän suhteensa on huteralla pohjalla jo ennen saarelle lähtöä. Asiaa puitiin kommenttikentässä ahkerasti:

– Jos suhde on noin epävarmalla pohjalla niin olisi pitänyt mennä ammattiauttajalle eikä Tempation Islandille, vaikkakin saari lienee houkutellut enemmän. Tässä lopputulos.

– Vakavaa leikkiä vakavilla asioilla. Pitäisi olla henkinen kantti kunnossa kun tuonne menee.

– Olisi ollut Nooralta paljon fiksumpaa tehdä tuo eropäätös ihan kahden kesken siellä kotioloissa, mutta piti repiä tuostakin ensin kaiken hyödyn itselleen.

– Mikä on sinkkumiesten tehtävä saarella? Viihdyttää ja liehitellä varattuja naisia. Siinä voi naisilla mennä puurot ja vellit sekaisin. Alkaa kuvittelemaan itsestään ja omasta viehätysvoimastaan liikoja. Komeat miehet parveilevat ympärillä ja oma mies alkaa tuntumaan mitättömältä. Tajuamatta, että kaikki on feikkiä ja totuus on resortin ulkopuolella.

Osa kommentoijista myös kokee, etteivät nuoret välttämättä ymmärrä, millainen on oikea parisuhde ja millaista sitoutumista se vaatii.

– Nooran tosiaan kannattaisi miettiä onko Markus liian nuori ja epävarma oikeaan aikuisten suhteeseen. Parikymppinen epävarma mies ja vanhempi nainen, väistämättä tilanne menee siihen että nainen on miehelle huoltaja ja äiti. Miksi piti kosia parin kuukauden jälkeen? Ei kaikki halua edetä niin nopeasti, eräs kommentoija pohtii parin kuuden vuoden ikäeroa.

– Aikalailla epävarmoja nuoria henkilöitä. Ennen vanhaan hyvään aikaan moni joutui ottamaan vastuuta tekemisistään jo 16-vuotiaana. Nämä nuoret eivät taida aikuistua koskaan.

– Nykyajan nuori luulee että ihastumisentunne ja se alkuhuuma on "rakkautta", niinhän se OSALTAAN ON, MUTTA... Rakkaus alkaa vasta tuon ihastumisen ja alkuhuuman jälkeen, jolloin nykyjengi jo eroaa. Ihme sakkia, kertovat sitten kuinka ”kasvettiin erilleen” ja/tai ei ollut rakkautta.

Kiivasta keskustelua Twitterissä

Torstain Temptation Island -jakso herätti runsaasti keskustelua myös Twitterissä. Twitter-kansalta sympatiaa löytyi IS:n lukijoita enemmän ja moni harmitteli Markuksen kohtaloa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?